Svatba v Brně a okolí. Podělte se o rady, představy

Zobraz úvodní příspěvek
Pojďte si pokecat o všem co máte na svatbu připravené, co ne, podělit se o rady, představy..... :-)
Odpovědět
plati se jen tvrdy a zvai jsme lidi na tvrdy, za tvrdy jsme tam nechali dalsich 10 tisic
Odpovědět
jasne simono co je v televizi je svate a tak to je, tak tomu ver, ze to byla nuda a faux pas
Odpovědět
Profilova fotka
mitote: kýta venku došla prakticky okamžitě, vevnitř zůstalo oschlé cosi, ovocné špízy nebyly během půl hodiny atd. Cukroví nebylo, zákusky nebyly a dort se všichni báli rozkrojit. Co víc ti mám jako host- pozorovatel říct...
Odpovědět
Profilova fotka
mitote,,, jak ti píše ta slečna z Markízy,,, jsi zajímavá,,, možní i těmi svými názory a možná tušili, že by mohlo být zajímavý a vtipný natočit tvoji svatbu,,, jakto svatbu té, co má vše nej a možná tušili, že téo tak vůbec nebude a že vyjde nějak na povrch,, takže vlastně nám tě ukázali v pravém světle,, nebo spíš jen potvrdily to ,co si tady většina myslela
Odpovědět
dorty se snedly dva cele, maso tam bylo az do dvou rano v boxech nalozene a cerstve... ale kopnete si vsichni kdyz vam to dela dobre, tak jsem prosste pica s nejhorsi svatbou no
Odpovědět
romano jak muzes hodnotit neco kde jsi nebyla a co vidis jen v televizi?
Odpovědět
Nuda to byla, řeklo to už 5lidí, tak se prober :-D vždyť jste tam seděly a hovno, to druhá svatba, ta měla o zábavu postaraný, nebyl to můj vkus, ale rozhodně lepší ;-) No já nevím, my jsme platily všechen tvrdej a vše :-) a nejde o TV, mluví i lidi co tam byly :-D jinak u nás se bavily i děti, rodiče a staří taky tancovaly :-) funus hadra :-|
Odpovědět
5 lidi? kterych?
Odpovědět
Profilova fotka
mitote: pokud si tě Markíza sama našla díky tvým názorům, sporům a sebeprezentací tady na beremku, tak je všem jasné, proč vás oslovili. Jen jsem doufala, že aspoň před tou kamerou budeš soudnější. Mimochodem, když víš, jaká televize je a jak všechno zkresluje, proč jste do toho šli?! To vám tak moc jde jen o peníze?
Odpovědět
televize je jen poslední důkaz :-D stačí kouknout na fotky a slyšet co říkají třeba tři zúčastněné slovenky, to jsou holky co melou pravdu a byly tam :-D
Odpovědět
lutsousek psali to nekolika lidem co meli stejny termin jako ja jak soudnejsi? v cem jsem byla vuci druhe svatbe hnusna?
Odpovědět
aha fotk jste puvodne rekli ze jsou pekne a najendou jsou hnusne? prima...
Odpovědět
Článek se načítá
Snad víš koho jsi na svatbě měla :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Gábi,,,,, já ale reaguji na tvůj odkaz, jak tě oslovili,,, prtoto jsem psala, že asi věděly proč,,,,,
Odpovědět
no tri nevesty a lucii...to jsou 4 a dalsich skoro 100 lidi
Odpovědět
romi na vyber na me zautocila simona...
Odpovědět
fotky jsou pěkný, ale je na nich vidět nuda, s tím už fotografka nic neudělá, bohužel :-(
Odpovědět
podle ceho na fotkach poznas nudu?
Odpovědět
Profilova fotka
mitote: ne vůči druhé svatbě, vůči té vlastní... Teda, nemusela jsi říkat, že ti na té druhé vadilo, že nebyla luxusní. Když chce mít někdo pohodovou svatbu v kulturáku, tak tam asi nikdo v těch rukavičkách běhat nebude. Mně šte, že jsi svoji svatbu přirovnala ke všem u nás! Že to je u nás normální, že kapela chodí v 8 večer a hraje cca v půl 9 atd.
Odpovědět
neútočím, to jsou fakta :-D
Odpovědět
aha a to ze jsem sem skopirovala celou korepondenci neni fakt: rekla jsem ze je tradice z eje obed s rodinou poklidnejsi a pak vecer raut...
Odpovědět
prosím tě nechcej toho Gábino, ty máš vždy vše nej a tip, ťop, ale ostatní to je onuce pod tebou :-| škod,a že jsme nedala ROmanovi a Míšovi rukavičky, aspoň by to mělo úroveň :-D ty máš vše nej, ty jsi hogo fogo......že tě hamba neliská hodnotit svatby těch tř nevěst, když tvoje byla pomale katastrofa ;-) a zhrnula jsi to do zvyků ČR, fuj, měla by jsi se odstěhovat z česka =-)
Odpovědět
hm, tak to není fakt, nám navazol oběd na vše a nerozdělovaly jsem večer a poledne, tak to neříkej, není to českej zvyk a je to jen ostuda nemít pro lidi půl dne zábavu :-|
Odpovědět
a nezapomeň zesebe dělat chudinku jako vždy =-)
Odpovědět
Nechutné jak dospělé ženy umí spadnout na úroveň trhovkyň :-o .
Odpovědět
Profilova fotka
lollia: ty ses na to taky dívala?
Odpovědět
Dívala....ale připadají mi trošku jak reakce na Markíze, tak reakce zde jako hon na čarodějnice ... . Brněnskou diskuzi jsem si pročítávala docela pečlivě, zajímaly mne letošní nevěsty, takže samozřejmě znám i názory Gábiny a co tu prezentovala, ale tohle už je trošku silná káva :). Nezapomeňte, že televize zkreslí spoustu věcí :).
Odpovědět
Profilova fotka
lolia -- to ti sice dávám za pravdu,ale už nezkreslí názory lidí, kteří tam opravdu byli,,,
Odpovědět
Lolia: mi její příspěvky čteme taky dlouho a to co tu psala a realita byla jiná a navíc je to potvrzeno i od lidí co tam byly, takže byhc se na TV nevymlouvala :-D něco zkreslí, ale určité věci ne a to např.zmiňovanou kapelu, zábavu, placení pití atd., to že sem gábina někoho pošle a neumí si sama stát za svojí svatbou je teda taky dost ubohý :-D
Odpovědět
romca: to jistě ne :).
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?