já nemůžu nevím kdy a můžu nevím kdy, nejlepší by bylo pondělí, středa nebo čtvrtek, v úterý zatím nevím zda budu moct a v pátek se mi to moc nehodí :-)
teda taková jubilejní stránka a tady je úúúplně mrtvo. Já se bojim holky, že na srazik se teď nepodivam pěkně dlouho :( Možná za dva, tři měsíce....do Brna ted už nejezdim, ty cesty už začaly být hrozná votrava.
no kde to vááááááááááááznéééééééééééé??????????????? Už mě neštvěte a nekašlete na to!!!!!!!!!!!!!!!!! Holkýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý, haluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hm dik :-D docela se bavim jak to pekne sestrihali a jake jsou pekne komentare n markize, asi by se se mnou mel luky rozvezt kdyz mam jen kazdy paty zup a jeste navic zhnily a jsme jak sestra drakuly :-D :-D :-D pise to vse veronika :-D
já se nebavím o tom co píše veronika, ale jak jsi pohatilo celý česko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tp jsi mě pěkně nasrala teda, prej u nás jsou takový zvyky, to možná u vás v rodině, ale v ČR rozhodně ne a dojal mě tvůj odchod z té druhé svatby, ale to je tvoje věc, ale je zajímavý, že jsi říkala, že tě vybraly, že jsi se nepřihlašovala, ale vím dobře, že se museli přihlísit všichni, oznamovali tu soutěž např.v teleráno nebo jak se to jmenuje a zrovna tebe si vybraly z milionu svateb co se nepřihlásily :-D
a myslím si, že na té vaší svatbě nebylo co stříhat :-D hlavně, že čísníci měli bílý rukavičky :-D a že na druhé svatbě to nebylo tip, ťop, ale na vaší anoooooo :-D
Mitote - zatím jsem viděla jen ten první díl,,,, ale teda, nevím, proč tak lžeš,,, neříkala jsi náhodou, že si potrpíte na kvalitní hudbu a zpět??? že jste si proto vybírali lidi, které dobře znáte??? tak proč v TV říkáš, že jsi tu kapelu ještě neslyšela, tak ženevíš, jak budou hrát????
No to si myslím taky, že hodit všechny svatby do jednoho pytle je pěkně trapný. Vůbec to není žádný zvyk, že se alko platí, já bych se teda na vlastní svatbě propadala hanbou, ale to je každýho věc jak si to udělá žádný zvyk.
doporucil mi je romi kamarad hudebnik ze jsou nejlepsi...a jemu duveruji...ale nepsala jsem ze jsme vybirali koho zname, i jsem tu nekde dal psala ze jsme je neslyseli romi...
simi vystrihli proc jsem odesla, vysvetlovala jsem tam ze mam vycvik v jeseniku, ze jsem na jeden den byla uvolnena ale ze s emusim vratit a z eme trva cesta 6hodin...to ze to tam nedali je vec jina...
a jake zvyky nejsou? svickova neni?
simono mam ti poslat tady kopie jak me psali ze si me vybrali? ja telerano ani markizu nesleduju, ale nevim kdy toje...
Když jdu do soutěže a vím, že půjdu na svatbu, tak si čas snad udělám ne? V tom měla ta nevěsta pravdu :-)
Gábino, nic mi neposílej, protože sleduju, že celá tvoje svatba, včetně příprav byla velká lež :-D za ty prachy co jste udělaly jednu svatbu co se podobala funusu bych udělala tři na úrovni, i když třevba v sále, ale číšníkům bych dala bílý rukavice a mělo by to úroveň :-D podívej se na sebe ještě několikrát a hlavně se poslouchej :-|
O kapele jsi taky mluvila jinak a i nedávno na Brno a okolí 2011 mám pocit nebo kde to bylo :-N
simi, jak už jsem někde psala,, třeba my to měli v sále,,, rozhodně to nebylo na úrovni *** hotelu,ale bylo to moc fajn, včichni se myslím bavili, u písniček si zaspívali, jelikož se hrálo i česky, tancovalo se a rozhodně mi přijde dost ujetý říct, to že o svatbě budu tančít jen s manželem,,, naopak, po svatbě jsem zjistila, že s manželem jsem tančila snad jen 1. tanec a úal aso 3 písničky,, tancovala jsem se všema a bavila se se všema a všem se snažila věnovat,,,,
mitote: kdybys aspoň v těch svých komentářích byla při zemi, tak bych mlčela. Ale když jsi celou republiku přirovnala k frašce, kde se nikdo nebaví, není co pít a je to normální, tak musím taky přidat názor.
Co se toho pití týče, tak pokud vím, bílé víno, které jste tak pracně dováželi od vinaře vám došlo už kolem 8 hodiny večer a rozlívali nám jejich. Jídlo bylo možná v těch 6 odpoledne, ale večer už nebylo, co dát do pusy. Vevnitř se nedalo kam sednout, venku byla zima. Zpět k pití- když chceš honosnou, netradiční svatbu pro 100 lidí, tak jsou na to potřeba peníze. Nechat hosty platit si panáky není normální a už vůbec ne na svatbě, kterou jsi nazvala luxusní. Hlavně, že tam měli ty rukavičky... televize si všechno sestříhá dle potřeby, ale základ někde vzít musí. To, jak jsi tam odprezentovala naši republiku mě fakt naštvalo!
takze jsi me simono vyburcovala a pomoci PrtSc jsem ti to skopirovala http://www.beremese.cz/album/view.php...
neudelam resila jsem to s nimi od pocatku nez jsme podepali smlouvy ze chybet muzu maximalne den za cely rok ze jsou takva pravidla...vedeli o tom vsichni od zacatku
Hihihi, jít na takovou svatbu, tak to je donést dar a ještě si zaplatit chlast, dobrý :-D
To je jedno co je ustřihlý, stačí co tam je, stačí obrázky, ani nemusím slyšet, protože česko má hrozný svatební zvyky, jako je nuda celý odpoledne, alkohol si platí každej a vše co se ti nepovedlo je českej zvyk, tak jsin to řekla :-(
Škoda, že tam není ještě jedna česká svatba, ale je vidět, že na té dnešní jsi se bavila víc jak na svojí :-N
mimochodem treba odsud simika26 taky oslovily tka ji napis do IP a zeptej se
lutsousek: to je zajimave ze my jsme s manzelem jedly az kolem 21h, nebo v tech rautovych boxech nebylo nic?
simono a jak vis jaka tam byla zabava? na videu od kameramanky je videt jak se vsichni bavi... je lehke natcit stare lidi a rodiny s detmi jak sedi, nez ty co jim je 20 a tancuji ze
a nepiš mi odkazy na nic, nezajímá mě to, dělala jsi ze svatby hogo fogo a každej ji tu měl vznešenější než ty ;-) a mluví za to i názor osoby co tam byla :-)