O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
Nástroje
Seznam úkolů
Svatební seznam
Rozpočet
Poptávač
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Nástroje
Všechny nástroje
Seznam úkolů
Svatební seznam
Rozpočet
Poptávač
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Je možný sňatek v kostele nebo s duchovním bez křtu?
Zdravím Vás všechny :-) Nevíte některá, zda je možné mít svatbu na místě, kde obvykle probíhá círke…
helovesme
Před 10 lety
10
Květiny na svatebním stole, lepší umělé nebo živé?
Ahojky, chtela jsem se zeptat, jestli je lepsi vyzdoba stolu z umelych, nebo zivych kvetu? Mylim tr…
svatebnirajbarbucha
Před 12 lety
9
Ozdoba na auto - ovečky bílá a černá, kde je seženu?
Ahoj holky, sháním na ozdobení auta ženicha i nevěsty dvě plyšové ovečky. Chci aby byly stejné, jen…
sachmetkaa
Před 12 lety
14
Kde si půjčím autobus na jednorázový převoz svatebčanů?
Máte nějaký typ na půjčovnu autobusů, popř. historických autobusů v Praze a okolí ? Sháním na převo…
kacenkagross
Před 12 lety
3
Jsem tady nová - veronique071
Zdravím Vás všechny milé dámy :-) Jsem Veronika a tuto stránku jsem objevila úplnou náhodou při br…
veronique071
Před 12 lety
3
Jsem tady nová - kacentka
Ahoj, o těchto stránkách jsem se dozvěděla od kamarádky, která je také využívala v době příprav na …
veronique071
Před 12 lety
2
Jak se pohybuje cena svatebních šatů v okrese Karviná?
Ahojky, máte někdo zkušenosti s cenami v salónech? Zajímá mě, kvalita salónů a poradenství prodáva…
goldka
Před 12 lety
18
Svatební šaty, krejčová, švadlena - na koho si dát pozor
Můj zážitek s krejčovou - paní Pacholíkovou mě přiměl založit tuto diskuzi. Prosím, než se kdokoliv…
rainbow_x
Před 11 lety
9
sponzor fóra
Kolik vás stojí svatební výzdoba v restauraci?
Dělala vám výzdobu najatá firma nebo vám ji dělali přímo v hotelu nebo restauraci? Na kolik vás vyš…
monca1983
Před 12 lety
6
Jaké modré květiny existují kromě hortenzií?
Chci na svatbu modré hortenzie, ale mám svatbu v Březnu a v květinářství mě řekli, že začátkem břez…
cachenka
Před 12 lety
19
Líčení na svatbu v Českém Krumlově, máte kontakt?
Dobrý den, prosím o kontakt na kosmetičku (vizážistku) z Českého Krumlova, která by byla ochotna do…
evaalb
Před 12 lety
2
Hodí se na svatbu šperky z korálků vyrobené maminkou?
Hezký den, chtěla jsem se zeptat, jaký máte názor na doplňky vyrobené maminkou nevěsty. Maminka mi …
me_donna
Před 12 lety
5
Svatba u Bechyně v Černickém Zámečku, máte zkušenosti?
Ahoj holky, nemela jste nahodou nektera z Vas hostinu v cernickem zamecku u bechyne?? Jak jste byl…
catalano
Před 12 lety
1
Měli jste někdo obřad v zámecké kapli v Lednici?
Nevim jestli se tam konaji svatby casto nebo jen obcas.Nemam poneti kdy je ten spravny cas si jit z…
mmonac
Před 7 lety
4
Voucher do svatebního salonu v Praze, nabízím k prodeji
Hezký večer všem. Vzhledem k životu, který vždy není lehký, jsem musela kvůli vážnému rodinnému pro…
ninaj
Před 12 lety
1
Foto svatebního účesu - jak vypadal ve finále?
Ahojky holky, vy co jste si nechávali česat tento účes http://www.beremese.cz/fotoblog/haniska11/al…
imagemaker
Před 12 lety
8
Obřad ve Valašském Meziříčí nebo v Rožnově pod Radhoštěm
Ahoj holky...prosím o radu a také nápady..Naše svatba se bude konat 1.6.2013..máme vybranou úžasnou…
chris_n
Před 12 lety
12
Noty písní Davida Osbornea, kde je seženu?
Ahojte holky, prosím, nevíte některá z vás, zda je možné někde sehnat klavírní noty od Davida Osbor…
lllucinkaaa
Před 12 lety
1
Hudba na svatbu z CD na zámku Brandýs nad Labem
Hezký den všem:) Ráda bych se Vás zeptala, zda máte zkušenost s hudbou z CD na obřadě, a to konkr…
veru_v
Před 12 lety
1
Svatební kytice převyslá nebo kulatá? Poradíte?
Ahojky, nějak si nevím rady s výběrem kytice. Jsem 170cm vysoká, budoucí muž je nižší o 5cm a bude …
alonia
Před 11 lety
8
Svatba v rodině týden po nás, připadá vám to běžné?
Tak mi to nedá a zeptám se tady - připadá vám běžné, aby si někdo v rámci určité rodiny či skupiny …
yurika33
Před 8 lety
18
Motorkářská svatba :-)
Holky jsou tu i nějaké další budoucí nevěsty co plánují alespoň částečnou motorkářskou svatbu?
fotohemala
Před 12 lety
2
Nějací nadšenci, kteří propadli kouzlu agility?
Zdravím, ráda bych se zeptala kolik nás tu je, kteří se svými psími miláčky běhají agility... jaké …
kopeckovi
Před 12 lety
7
Místo na obřad v Plzni a okolí, máte radu?
Zdravim vsechny, rada bych se zeptala na radu ohledne mista na obrad v Plzni ci okoli Plzne, nej…
lipli
Před 11 lety
8
Salon Unique Olomouc - Neředín, vlastní zkušenost
Ahojky budoucí nevěsty, chtěla jsem se s vámi podělit o ne zcela příjemnou situaci a jde z mé stran…
barushaaa
Před 12 lety
1
Jsem tady nová - sachmetkaa
Ahojky holky, jsem tu nová. Na tuto stránku jsem narazila čistě náhodou a musím říct, že je super. …
pension_kraus
Před 12 lety
7
Pozvání na svatbu přijala jen polovina lidí - co s tím?
Ahoj vsem, pro svatbu jsme se rozhodli v cervnu a termin mame v zari. Po diskuzi, jestli malou rodi…
petapol
Před 7 lety
17
Muzu se prosim zeptat, jake mate zkusenosti s tim, kolik nealka zaridit na svatbu, kde bude cca 60 l
Muzu se prosim zeptat, jake mate zkusenosti s tim, kolik nealka zaridit na svatbu, kde bude cca 60 …
lostakova
Před 12 lety
2
Svatební slib při civilním obřadu, máte zkušenost?
Máte s tím někdo zkušenost? Předříkává ho oddávající, nebo si ho dají snoubenci sami? Přijde mi to …
sivakp
Před 10 lety
3
Výpis z křestní matriky lze získat jen v místě křtu?
Ahoj, chtela bych se zeptat, zda výpis z křestní matriky lze ziskat jen v miste krtu?
andrejice
Před 12 lety
1
1
2
…
1647
1648
1649
1650
1651
…