Nějací nadšenci, kteří propadli kouzlu agility?

Zdravím, ráda bych se zeptala kolik nás tu je, kteří se svými psími miláčky běhají agility... jaké máte zkušenosti atd... přidá se někdo? ;-)
Odpovědět
My běháme - teď v neděli jedem do Dvora 8-)
Odpovědět
A jak dlouho už běháte? My jsme začali letos na jaře, takže teprve začínáme.. ale Abbynku to začala šíleně bavit a mě taky, když jí vidím :-) V sobotu jsme se byli podívat ve Dvoře na neoficiálních závodech a 1.9. to chceme poprvé zkusit na neofi v Mělníce... tak jsem na to zvědavá.. doufám, že to nebude úplný probadák :-D
Odpovědět
@kopeckovi My běháme docela dlouho - myslím, že na prvních závodech jsme s Ellie byly na podzim 2008. Běháme v SA2, ale už máme vyběhaný postup do trojek 8-) Na závody nemáme moc času, navíc nedělám jen agility, ale ještě s druhým psem jiný sport a zase nejsem takový úplný fanatik, abych každý víkend trávila na psí akci, takže se to snažím tak nějak rozumně vše podělit. Nicméně baví nás to moc, Elinka je šikovná, já jsem na tom mnohem hůř :-S Probadák to určitě nebude ;-) , ale ty neofiko závody jsou takový nic moc většinou - raději ještě chvilku potrénujte a pak hurá na ofiko 8-)
Odpovědět
@mellie No tak to ste dobrý. S tím časem to mám podobný... baví mě to moc, ale času je málo a každý víkend být někde pryč, bych asi taky nedala... My jsme začali chodit, jakože jen tak pro zábavu, protože Abbynka má spoustu energie, tak jsem si říkala, že se aspoň vyřádí a nějaké závody mě nepřišli ani na mysl. Teď vidím, že je moc šikovná... jak říkáš, taky jsem na tom hůř já... když je nějaká chyba tak většinou mojí vinou :-D ... říkam si, že škoda, že neumí ty čísla, aby mohla běhat sama :-D. Tak uvídíme.. na ty ofiko, to bude chtít ještě hodně zlepšovat... a co máš za pejsana?
Odpovědět
@kopeckovi Zase tak dobrý nejsme :-D , ale je pravda, že letos se nám daří - asi Ellie ve svých skoro šesti letech už zmoudřela nebo co, ale ze začátku to byly boje, to byly pořád samý diskvalifikace (jsem vždycky jen psala domů, že zase máme za den tři déčka :-D ). Mám russlici, takže poděs - dlouho nám trvalo než jsme se sladily a myslím, že rozhodně máme pořád na čem pracovat (to je vždycky) :-D Ona ta zábava je na tom to hlavní ;-) Já to právě nijak extra neprožívám, ale je pravda, že ty závody jsou k tomu takovej bonus - vždycky si ten závodní den moc užiju a hlavně poslední dva roky už nejsem vůbec nervozní - když jsme začly jezdit, tak to byl hroznej stres pro mě, možná i proto se teď Ellie tak zlepšila, že cítí, že jsem v klidu. Hlavní je užívat si společný chvíle, ať už na tréninku nebo na těch závodech bez ohledu na výsledky - ono stejně ze začátku to je fakt samý déčko :-D A co máš ty za pesana?
Odpovědět
@mellie Já mám křížence - maminka je joršír a otec pravděpodobně jezevčík. Je to šílenej poděs, ale rychle se učí :-) Je fakt, že to asi pejsek cití, když je člověk nervózní... já ze začátku byla nervózní i na trénincích, než jsem si zvykla.. teď už jsem v pohodě a Abbynka taky :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?