Zdravím všechny,
koukám, že téma "hubnutí" je pořád velice populární. Po tom co jsem se v "albu příprav" zmínila, že jsem před svatbou zhubla 10 kg má IP byla plná. Proto píši sem, jak jsem to dokzala. ;-)
Hubnutí nebylo vůbec jednoduché, trápila jsem se, ale zhruba během 2 mesíců jsem těch 10 kg měla dole. Stačilo změnit jídelníček a přidat trochu pohybu.
Já jsem vždy byla celkem štíhlá až do doby co jsem začala před 2,5 lety žít s manželem (tehdy ještě přítelem), začala jsem pěkně vyvářet, teplé pozdní večeře atd... a pěkně tloustnout.
Každý jsme jiný, já zhubla asi takhle: ráno normální snídaně(což já nikdy nesnídala), během dne jogurt, ovoce, zelenina a od šesti už nic, dvakrát týdně aerobic.
No a vyšlo to.
:-)
Čau ženy...tak zase jenom rychlý průlet...zhešila jsem, a zítra si tedy dám opět k obědu tu ňaminku - těstoviny se sojovkou 8-(
Ale koupila jsem si ty silikonový formičky na lízátka z Tchiba, tak jsem zvědavá jak mi to půjde :-)
@spring82 Jinak zdravím novou spolubojovnici s tuky a sádlem! :-)
@pupickova tak ty těstoviny mě nevadí, s tou sojovkou se dají, ale ta tráva dneska byla fakt luxusní. Ani mi neva to tofu,ale ty listy. Připadala jsem si jak Tačúd :-S
@lamorgaine Hmmm a já blbec... ]-(
Jen tak mezi námi děvčaty, nebyl Tačúd žába? :-) Já jenom že jinak teda úplně přesně nevím, jak jsi se cítila?! :-D :-D :-D
@lamorgaine snídaně luxusní! :-) Mě teplý kompoty vždycky chutnaly...akorát je to opruz si to připravovat ráno.
Hmm tak mi v Tačúdech prosím tě nedělej bordel! :-D
@lamorgaine co to je??? Copak jsi psala tak strašný, že jsi byla smazaná? :-o
No já teda nevstávala :-D
Pupík byl naložit na příští týden, a už se řítí zase domů :-)
No výborně, člověk tu týden není a hned je půlka diskuze v čudu! teda holky, co jste tu vyváděly??? :-O
Zase umřu blbá a tlustá, když se nedočtu ty vaše rady a návody! :-(
Ahoj, zkuste se prosím držet původního tématu a neodbočovat od něj ;-) Neradi mažeme příspěvky, ale jakmile se ubírají někam, co je už na IP nebo na soukromé téma, nemáme jinou možnost - díky moc :) J*
@lamorgaine Založte si kdyžtak teda soukromou skupinku, protože přesouvat příspěvky nelze a není bohužel ani možné z veřejné diskuze udělat soukromou...J*
@lamorgaine Najedeš si na fórum, tam klikneš na soukromé skupiny. Založíš si soukromou skupinu s názvem, který chceš, přidáš nicky lidí, se kterýma v ní chceš být a poté můžeš v té skupině zakládat otázky a diskuze :) J*