Milé nevěsty,
protože dnes máme první podzimní den, připravili jsme si pro vás spolu s https://www.yves-rocher.cz/ skvělou soutěž na uvítání nového ročního období. Podzim je znamením relaxu, domácí pohody při svíčkách s chutným čajem v ruce a rovněž přípravy pleti na příchozí chladné počasí. Dopřejte své pokožce zaslouženou péči s novou řadou Sensitive Camomille. Vědci Yves Rocher vyvinuli 98% přírodní a zcela veganskou recepturu s přihlédnutím k toleranci citlivé pokožky k různým složkám. A vy si o ni právě teď můžete zasoutěžit! 💟
V balíčku v hodnotě více než 1800 CZK najdete:
1. Odličovací krém Sensitive Camomille
2. Zklidňující a vyživující balzám Sensitive Camomille
3. Odličovací olej Sensitive Camomille
4. Zelený korekční krém Sensitive Camomille
5. Micelární voda Sensitive Camomille
6. Lehký zklidňující krém Sensitive Camomille
V balíčku kromě kosmetiky najdete také voňavé a zdravé překvapení.
Celou řadu Yves Rocher Sensitive Camomille si můžete prohlédnout zde: http://bit.ly/yves-rocher-cz-sensitiv...
Jak se zapojit? 😎
Napište přímo do této diskuse, jak probíhají vaše přípravy na svatbu. Máte už vše naplánované nebo ještě s přípravou čekáte? Budete se věnovat i přípravě vaší pleti před velkým dnem?
Výherce bude vybrán náhodně prostřednictvím programu. Do soutěže se můžete zapojit od nynějška 22.9.2020 do 30.9.2020 do 12:00.🍀
Držíme palce! 💟
Pravidla soutěže:
- každý se do soutěže může zapojit pouze jednou
- podmínkou zařazení do slosování je vložení příspěvku do diskuse s názvem "SOUTĚŽ: Vyhraj balíček od Yves Rocher v hodnotě 1800 CZK!"
- soutěž bude probíhat přímo v této diskusi od 22.9.2020 do 30.9.2020
- vyhodnocení soutěže bude přímo v soutěži, nejpozději do 4.10.2020
- výherců budeme kontaktovat prostřednictvím interní pošty přímo na stránce, zároveň jejich uživatelská jména po skončení hlasování zveřejníme v této diskusi
- organizátorem soutěže je společnost 4networks SK & CZ, s.r.o., která provozuje stránky beremese.cz
- organizátor si vyhrazuje právo vyřadit soutěžících ze soutěže, pokud bude mít podezření na nekalé chování nebo soutěžící poruší pravidla soutěže
- kompletní podmínky soutěže jsou dostupné zde: http://www.beremese.cz/magazine/podmi...
Svatba nás čeká v příštím roce na jaře, takže je zařizování v plném proudu. Místo a čas jsou domluvené, ale například zkoušení šatů je teprve přede mnou, takže ještě mám co dělat. 🙂
Pleť mám bohužel poměrně problematickou a každé zanedbání hned poznám, takže se o ni starám poctivě každý den, bez odlíčení, séra (hlavně toho z řady Sebo Vegetal od YR) a krému prostě nefunguju. 🙂 A těsně před svatbou se určitě svěřím do péče své kosmetičky.
Naše přípravy jsou v plném proudu už od března, kdy jsme si zarezervovali svatební místo s dostatečným předstihem. Svatbu máme v květnu a momentálně máme už zařízené místo, oddávajícího, catering a floristku, a pomalu koukám po šatech. V hlavě už mám návrh oznámení a veškeré dekorace, ale snažím se trochu krotit, protože toho času je pořád hodně 🙂
Přes podzim a zimu určitě budu o svou pleť pečovat více, ať je na jaře pěkně nastartovaná a určitě mě čeká i návštěva kosmetického salonu.
Budu se připravovat předem alespoň rok. Hubnutí, kadeřnice barva na vlasy a samozřejmě se musím také postarat o pleť. Den před svatbou si udělám masku 😀
"SOUTĚŽ: Vyhraj balíček od Yves Rocher v hodnotě 1800 CZK!"
Já s přípravami na svatbu ještě čekám, takže pak bude nutná i předpříprava pleti a na den D vizážistka.
Já se vdala 19.9.2020, takže mám již přípravy za sebou. Bohužel díky COVID šílenství mi posl. týden hrály pěkně nervy. S přípravou nám z části pomáhala svatební agentka, ale i tak toho bylo hodně k organizaci. Já chtěla klasické vyzvedavaní nevěsty u rodičů, zpracovala jsem si sama svatební noviny, vytvořila dárečky, harmonogram. Trochu víc zařizování kolem jídla, protože hostina i raut proběhl v pronajatých prostorech, takže navíc zajišťovat inventář, obsluhu atd. Ale stalo to za to! Všem svobodným párům to doporučujeme! 😎💕🥂💍
Jelikož jsme přesunuli kvůli Covidu svatbu na příští léto, máme už dost věcí přichystanych a zařízených 🙂 A o pleť se snažím pečovat neustále, Yves Rocher často používám 🙂
Přípravy jsou v plném proudu, svatbu máme 17.7.21 a už máme všechno důležité zařízené 🙂 Šaty se mi šijou, místo vybrané, zálohy zaplacené, už jen maličkosti 🤍 Těším se
Svatba je až v dubnu, zařízené máme místo, fotografa, DJ a švadlenu. O pleť se starám průběžně, vzhledem k tomu, že trpím dospělým akné. Pomáhá krém od LaRoche Possay, konjaková houbička, mýdlo s bahnem z mrtvého moře a lokální kosmetika od RYOR pro hydrataci. Doplňuji oleji jako jojobový a konopný. Před svatbou půjdu na mikrojehličkování, mám s ním dobré zkušenosti pro aknózní dospělou pleť. Péče o dospělou aknózní pleť stojí dost peněz, ale dá se dosáhnout značného zlepšení 🙂
Svatbu jsme už několikrát posunuli ač neradi.Určitě si dám týdení wellness péči nejen o pleť a ráda.Budou to nervičky ale těším se, tak snad to klapne v roce 2021 🙂
Vdávala jsem se 24.9.2016. Přípravy byly veliké a já se těšila na svůj krásný den D, který se krásně vydařil. Akorát jsem náš obřad celý proplakala dojetím. Byly to slzičky štěstí. :
Prípravy našej svatby sú len na začiatku. Bude to v roku 2021, tak snáď stíhame. Mám trošku stresíky z tých komentárov, kde vidím, že mnohé holky už všetko majú zariadené. A čo sa týka starostlivosti o moju pleť, pečujem o ňu denne, predsa len nie som najmladšia. Pred svadbou jej doprajem určite nejakú špeciálnu masku, pretože starosti o svadbu mi pridajú nejaké ďalšie vrásky 😄 Inak všetkým držím palce, aby svadby dopadli podľa predstáv 🙂
Doufám, že se budu moci také zúčastnit soutěže, protože moje svatba už proběhla. My jsme měli vše naplánované dopředu a vše tak proběhlo, jak mělo. 🙂 Pleť mám odmala pěknou, světlejší, takže jsem zvolila jemné líčení, které jsem si udělala sama. A taktéž účes jsem sama dělala. Vlasy jsem jen natočila na natáčky a nechala rozpuštěné.