Milé nevěsty,
protože dnes máme první podzimní den, připravili jsme si pro vás spolu s https://www.yves-rocher.cz/ skvělou soutěž na uvítání nového ročního období. Podzim je znamením relaxu, domácí pohody při svíčkách s chutným čajem v ruce a rovněž přípravy pleti na příchozí chladné počasí. Dopřejte své pokožce zaslouženou péči s novou řadou Sensitive Camomille. Vědci Yves Rocher vyvinuli 98% přírodní a zcela veganskou recepturu s přihlédnutím k toleranci citlivé pokožky k různým složkám. A vy si o ni právě teď můžete zasoutěžit! 💟
V balíčku v hodnotě více než 1800 CZK najdete:
1. Odličovací krém Sensitive Camomille
2. Zklidňující a vyživující balzám Sensitive Camomille
3. Odličovací olej Sensitive Camomille
4. Zelený korekční krém Sensitive Camomille
5. Micelární voda Sensitive Camomille
6. Lehký zklidňující krém Sensitive Camomille
V balíčku kromě kosmetiky najdete také voňavé a zdravé překvapení.
Celou řadu Yves Rocher Sensitive Camomille si můžete prohlédnout zde: http://bit.ly/yves-rocher-cz-sensitiv...
Jak se zapojit? 😎
Napište přímo do této diskuse, jak probíhají vaše přípravy na svatbu. Máte už vše naplánované nebo ještě s přípravou čekáte? Budete se věnovat i přípravě vaší pleti před velkým dnem?
Výherce bude vybrán náhodně prostřednictvím programu. Do soutěže se můžete zapojit od nynějška 22.9.2020 do 30.9.2020 do 12:00.🍀
Držíme palce! 💟
Pravidla soutěže:
- každý se do soutěže může zapojit pouze jednou
- podmínkou zařazení do slosování je vložení příspěvku do diskuse s názvem "SOUTĚŽ: Vyhraj balíček od Yves Rocher v hodnotě 1800 CZK!"
- soutěž bude probíhat přímo v této diskusi od 22.9.2020 do 30.9.2020
- vyhodnocení soutěže bude přímo v soutěži, nejpozději do 4.10.2020
- výherců budeme kontaktovat prostřednictvím interní pošty přímo na stránce, zároveň jejich uživatelská jména po skončení hlasování zveřejníme v této diskusi
- organizátorem soutěže je společnost 4networks SK & CZ, s.r.o., která provozuje stránky beremese.cz
- organizátor si vyhrazuje právo vyřadit soutěžících ze soutěže, pokud bude mít podezření na nekalé chování nebo soutěžící poruší pravidla soutěže
- kompletní podmínky soutěže jsou dostupné zde: http://www.beremese.cz/magazine/podmi...
Vzhledem k tomu, že se svatba koná za 10 dní, tak už je většina věcí nachystaná. Naštěstí máme malou svatbu, takže toho nebylo moc. Pleť se snažím sama hydratovat, na kosmetičku už v malém rozpočtu opravdu místo nebylo...
Vetsinu veci uz mame naplanovanou, resime posledni detaily. Peci o plet se venuji prubezne, neverim na to, ze by me poslednich par mesicu pred svatbou spasilo, takze pred svatbou klasicky odlicim a osetrim zklidnujicim olejem od Saloos🙂
Protože jsem velký detailista a svatbu chci mít na 100 % podle svých představ, tak plánuju nestálé, i když náš den je až příští rok. Chci, aby všechno proběhlo co nejlépe, aby každý detail byl tak, jak má a hrozně mě to baví. ❤️
Přípravy na svatbu běží v plném proudu. To nejdůležitější už mám a to jsou šaty. Kadeřnici a kosmetičku už mám domluvenou. Ale dobrá péče o pleť je důležitá včas před svatbou ☺️
Budeme mít svatbu příští rok na konci léta a zařízeno toho máme už docela dost, ale nemám právě ještě ani vizážistku ani kadeřnici. Tak to chci co nejdříve napravit. Jinak plánuju taky co nejdříve začít s pravidelnou kosmetikou.
Chystam se pomalu ale jiste, plet je potreba pripravit zacinam chodit na kosmetiku a pedikuru, taky si delam rpavidelne pletove masky a zkousim nove odlicovace a vyzivne kremy
Svatbu máme až v květnu, ale přípravy jsou v plném proudu. Jsem tak natěšená, že už nakupuji výzdobu, jmenovky apod., také máme místo hostiny, jediný co nemůžeme najít, je správné místo na obřad, zatím se nám nic nelíbilo. A o pleť se starám celoročně, takže před svatbou to o moc víc "přehánět" nebudu. 😊
Já mám tedy už po svatbě, ale plánovali jsme ji celý rok a za mě musím říct, že co se týče času, tak je to naprosto ideální. Nemusíte jednat ve spěchu a stresu - teda ne až tak moc 🙂 pomáhal mi k tomu i svatební diář, kde jsem měla napsáno, co je v jakém období vhodné zařizovat a vlastně funguje podobný plánovač i tady na beremku. 🙂
O pleť jsem se oproti minulosti začala starat více, přeci jenom už nejsem žádná teenka. Byla jsem na kosmetice, párkrát jsem si zašla do solárka (tady k tomu se ale musí přistupovat s rozumem a opatrností), slunila se a co se týče produktů o pleť, pořídila jsem si většinu věcí právě od Yves. Gel na obličej, peeling, odličovadlo, micelárku, krém a mám i takový gelík na oční okolí. Opravdu už se snažím dodržovat tu rutinu si každé ráno a večer obličej vyčistit a namazat krémem, jednou za týden peeling. Oči si taky řádně odličuji, žádný tuhý mýdlo. A ten gelík na oční okolí zatím používám jen ráno 🙂
Plus jsem teda používala a používám takovou tu uhlíkovou hloubkově čistící masku, ale to od jiné značky 🙂
Svatbu plánujeme na příští rok na konec léta. Momentálně jsme na začátku zařizování , kdy zařizujeme termín a místo. Domlouváme barevné ladění a od toho se následně budou vyvíjet další dekorace, jídlo, pití a styl v jakém se svatba ponese. Naše představy jsou, aby bylo vše jednoduché a přírodní a myslím, že k tomu patří i kosmetika od Yves Rocher.
Svatbu plánujeme na duben 2021. A to nejdůležitější již máme zařízené a domluvene (termín, místo, matriku, DJ, fotografku, dort, make-up+účes, svatební šaty). Aktuálně sbírám inspiraci pro výzdobu sálu a svatební tabule, a postupně nakupuji. Vzhledem k místu svatby jsme se rozhodli pro přírodní rustikální styl. O pleť se snažím pravidelně pečovat už nyní, protože mám skoro ročního prcka a občas se, co se péče o sebe týče, zanedbavam. Ráda bych po novém roce také párkrát zašla přímo ke kosmeticce a vyzkoušela produkty Yves Rocher na sobě. Vím, že je kosmetika skvělá, švagrová ji miluje ❤️
to je opravdu krásná soutěž, já se tedy chystám na svatbu jako družička a byla jsem na kosmetice(asi podruhe v živote) a věnuju zvýšenou péči o plet, aby mi nevybehly nejaké pupínky at.. takže ano, řekla bych, že kvuli svatbě o plet ted více pečuji
Naplánované zatím nic, plánuji aktuálně teprve zásnuby. 🙂 A pleť mám naštěstí zdravou, takže žádné speciality s ní nedělám, více ošetřuji jen, když mám na sobě delší dobu make-up, což vzhledem k faktu, že teď téměř nevycházím z domu, je opravdu výjimečně.
Přípravy mám již za sebou, ale klidně bych si to zopakovala znovu! ♥ Jak samotné přípravy tak i celý svatební den! Kosmetiku YR používám už asi rok a musím říct, že super 🙂
My máme svatbu zhruba za měsíc a téměř všechno už máme zařízené, zbývá doladit poslední detaily. Taky samozřejmě doufáme, že nám naše plány nepřekazí omezení kvůli covidu... ale jsme optimisti a věříme, že to nakonec všechno vyjde 🙂
O pleť se snažím před svatbou starat pravidelněji a pečlivěji než dříve a pevně doufám, že mi tyto návyky vydrží i po svatbě! YR je moje oblíbená kosmetika, ještě se mi nestalo, že by mi nějaký přípravek neseděl.
Budu svědčit bráchovi a starám se snad víc, než jsem se starala o přípravy na mou vlastní svatbu. Fakt to prožívám a chci mít vše do puntíku naplánované! 🙂
O plet se staram normalne ale asi pul roku pred svatbu dam extra vitamin C serum plus jednu navstevu u kosmeticky minimalne 🙂 Svatba na cervenec 2021 probiha dobre, vsechny dulezite veci mame zabookovane a ted jenom vyckavame a koukam po satech 😄
Moje přípravy i svatební den samotný už v pořádku proběhly, ale začínám pomáhat s přípravami kamarádce.
O pleť jsem se nijak zvlášť nestarala, jen odličovač, shodou okolností od této značky. Všechny nedostatky zvládla zahladit úžasná vizážistka.
My už máme po svatbě. Přípravy trvaly zhruba půl roku a vše klaplo včetně počasí. Ale byly to teda nervy! 😅
S pletí jsem nikdy neměla větší problémy, používám denně hydratační krém po ránu a na noc už i na vrásky 🤪, občas si dopřeju masku a chodím pravidelně na kosmetiku. Tu jsem si dopřála i 4 dny před svatbou a pleť pak byla v pohodě a zvládla celodenní zátěž make upem 👌🏻
Svatba neni náhoda, vše musi být dokonale a dlouhodobě naplánováno i včetně odpočinuté zářivé pleti nevěsty. 😍 Bude to plátynková maska se zlatem 😅 . A ličení bude ve stylu NUDE , nechci nic přehnaného..,chci vypadat odpočatě, přirozeně a šťastně.
Tak přípravy jsou dosti hektické, jelikož připravujeme tento rok již po druhé 😞 covid nám udělal zásadní čáru v přípravách i samotném svatebním dni... Příští rok už to musí klepnout. A pleť? Bude krásnější než teď, což s kosmetikou YR určitě klapne 🙂