Zdravím všechny snoubenky, nevěsty, budoucí nevěsty a nevěsty čekatelky...zajímalo by mě, jaké jsou věkové rozdíly mezi Vámi....Protože my jsme s manželem spolu o devatenáct let..(já jsem mladší) :-)
my jsme 4 a půl roku od sebe. Mě je 29 a partnerovi 34. Po předchozích zkušenostech se stejně starými i mladšími je tohle asi ideální rozdíl. Hodně starší mě nikdy nelákali.
My máme od sebe 8 let, mně je 32 a přítelovi 24 a bereme se za měsíc :-) Pokud to někoho zarazí, že je přítel o tolik mladší, tak se známe dost let, abych věděla, že je mnohem vyzrálejší než leckteří starší partneři ( vlastní zkušenost) :-)
Já 25, manžel 43. Jsme spolu 6 let, je to muž snů a ted čekáme rodinu, neměnila bych. Ale tím, že vypadám mladší a je tam 18 let rozdíl, tak někteří zabedněnci jsou občas dost netaktní a člověk se obrní, ale je to únavné někdy to vysvětlovat. :-)
Jsem o necelý rok starší než přítel, vdávat se budu jako čerstvá třicítka.
Jinak jsem randila spíš se staršími, "vyzkoušela" jsem i o skoro 20 let staršího (podotýkám, oba jsme byli dospělí, mně bylo na začátku vztahu 22 pryč ;) )
Myslím, že pokud se pohybujeme mimo úplné extrémy, tak věk není nijak zásadní, je to individuální. Jak co do fyzického stárnutí, tak co do psychické vyzrálosti.