Ahoj nevěsty, tak jsme se přítelem pevně rozhodli se vzít.Je tu ale jeden malý háček, je mi teprve 18.Přítelovi je 21.Jaký máte názor na tak brzké vdávání se? Moc děkuji
@yumy Jojo, to jsem celá já....ráda překvapuji :-D :-D :-D Já také neříkám, že poznat se v době mé první svatby, tak bychom se do sebe zamilovali (hlavně drahému bylo v té době 9 let, takže i krapet technicky nemožné :-D :-D :-D :-D )
A jinak...tohle téma bylo na začátku zda je 18náct brzy na vdavky ;-) ;-) a teď se tu řeší "spoření", výplaty a podobně. To jen na okraj :-) Takže sečteno a podtrženo..ať se každý zachová jak je mu po chuti a jak to cítí i partner :-) . Když chceš, vdej se, když ne, nevdávej ;-) Já poprvé chtěla, po druhé jsem věděla, že by to byl "průser", tak jsem se nevdala a po třetí zase chci a vím, že kdybych drahého potkala dřív, mohla jsem být už pár let šťastná a veselá.
Přesně jak povídá zabicka22, na věku nezáleží. Má kamarádka se vdávala v 19, teďkom jí je 28, s manželem tvořej skoro dokonalej pár a konečně se jim povedlo i vytoužený miminko, takže o věku to opravdu není ;-)
nevim no..nedej na nazory jinych,je to Tvuj zivot..me osobne prijde dnesni doba ujeta..nemyslim si,ze ve 30 ma clovek na vsechno casu dost..deti,svatba...kazda z nas byla se svym milackem nejdriv kratce a pak dlouze..a kdyby sme si je vzali driv..bylo by to stejny jako kdyz si je vezmem dyl..nic vic ani min..me kdyby pozadal v 18,tak bych si ho vzala..ja vedela,ze to tak stejne bude..ale je dulezity abyste to vedeli oba..:-)..takze za me..vdej se .-)
já se vdávala jeden den po 19 narozeninách a jsem vdaná už 27 let - s jedním manželem, takže si myslím, že o věku to až tak není, a před svatbou jsme spolu nebydleli, tenkrát to bylo nemyslitelné a ani jsme neměli kde. Hodně štěstí všem, kdo se rozhodnou vdávat se :-)