Odpověď na příspěvek od rraadka:
Dotaz nějak nemůžu pochopit. Takže jsi dostatečně… @rraadka Já se totiž zamýšlím jestli je to něco tak potřebné, že by to měl vědět. A já zase nerozumím tvé otázce ,,problémy v budoucnosti" nepřijde mi to jako problém, že mám silikony. Když tak skus mi lze napsat nějaký důvod/důvody proč by měl vědět.Odpověď na příspěvek od klaudiavelikoto:
@rraadka Já se totiž zamýšlím jestli je to něco t… @klaudiavelikoto Nepsala jsem nic o tom, že silikony budou v budoucnu problém. Celá moje připomínka mířila na takovou maličkost, které se říká upřímnost a schopnost o věcech mluvit.Odpověď na příspěvek od rraadka:
@klaudiavelikoto Nepsala jsem nic o tom, že silik… @rraadka Jenže já mám problém s tím, že nevím nebo nažím se přemýšlet nad tím, jaký je důvod, proč by to měl vědět. Jelikož ono silikony jako takové nejsou nemoc (jistě můžeme polemizovat o tom, že se může něco stát, co ano, ale jako takové to není nemoc) a navíc není to něco, co ovlivňuje to, že by nám fungoval vztah. Stále i přesto můžu splňovat jakoby jeho požadavky na fungování vztahu jestli je mám nebo nemám.Možná zkus mi napsat něco jako důvod proč bych měla říct .... protože nad tím přemýšlím. Zda a když ano tak jak....Odpověď na příspěvek od klaudiavelikoto:
@rraadka Jenže já mám problém s tím, že nevím neb… @klaudiavelikoto Vis co, to je jedno. Ja nechapu, proc je potreba delat z toho, ze mas silikony, takove tema, ale evidentne to potreba je. Kdyz to reknu uplne hloupe - ano, muj manzel vlastne nemusi vedet, ze si barvim vlasy. Nebo ze jsem si nechala vybelit zuby. Je to moje vec. Ale je duvod, proc by to vedet nemel? Vzdyt je to muj nejblizsi clovek a jestli je to nekdo, s kym sdilim vse, co me trapi nebo naopak naplnuje, proc bych mu nemohla rict i takovou hloupost?! Planujeme spolu stravit cely zivot a proc bych tak mela zit v tom, ze "nikdy mu nesmim rict, ze xxx (libovolne dopln)". Nehlede na to, ze silikonove vyplne jsou zasahem do tela a povazuji za zodpovedne svemu nejblizsimu o tom rict. Kdyby se mi nedej boze neco stalo, tak by jeho povedomi o teto skutecnosti mohlo pomoc reseni nastale situace - obdobne jako to, ze vi, ze mam v ocich kontaktni cocky.Odpověď na příspěvek od rraadka:
@klaudiavelikoto Vis co, to je jedno. Ja nechapu,… @rraadka A proč na mě hned útočíš? Já jsem se přišla zeptat :/Odpověď na příspěvek od klaudiavelikoto:
@rraadka A proč na mě hned útočíš? Já jsem se při… @klaudiavelikoto Nikdo na tebe neutoci. Chtela jsi radu, dostala jsi ji.Odpověď na příspěvek od rraadka:
@klaudiavelikoto Nikdo na tebe neutoci. Chtela js… @rraadka Uklidni se a nauč se slušně komunikovatOdpověď na příspěvek od klaudiavelikoto:
@rraadka Uklidni se a nauč se slušně komunikovat @klaudiavelikoto Děkuji, jsi milá :-) Hodně štěstí s hledáním odpovědí!Odpověď na příspěvek od rraadka:
@klaudiavelikoto Děkuji, jsi milá :-) Hodně štěst… @rraadka A tobě štěstí na práci se slušností