Ahoj holky,u některých z Vás jsem tu viděla udělané krásné video s muzikou.Chtěla jsem se zeptat,jestli mi některá neporadíte jak se to dělá?Je na to nějaký speciální program??Moc děkuju!!
...nevím která videa přesně myslíš, ale pár luxusních jsem viděla a ta dělal nevěstám profi kameraman, který jim bude také natáčet svatbu, takže to není skutečně "jen tak" něco takového vytvořit ;-)
Já to dělám v Power directoru...hezky se tam stříhaj videa a já tam často dělám pezentace fotek, dávám tam hudbu a tak.. dobře a poměrně jedoduše se v tom dělá, je přehlednej:).. další programy jsou např. Sony vegas studio, pinacle, windows movie maker...
@diczinka já mám windows xp a mám to tam, odnikud jsem to nestahovala, je to v základní nabídce START-PROGRAMY- WINDOWS MOVIE MAKER
@petraodtahalova no já jsem ho dělala pro to, abych nějakou hezkou formou pozvala přátele, kteří nejdou na svatbu aspoň na svatební obřad. A mělo super ohlasy. V podstatě to může sloužit i jen tak pro radost nebo jako hezká památka:-)