Bývalá přítelkyně - obavy

Zobraz úvodní příspěvek
Holky předem se omlouvám, že to bude asi trochu delší , ale potřebovala bych názor někoho nezávislého... Pokusím se to vzít vše od začátku. Můj nynější přítel než jsme se poznaly byl s přítelkyní 4 roky, dle jeho povídání a co mi řekla i jeho a moje společná kamarádka , ostatně i přítelova sestra, ho jen zneužívala... Dostala co si řekla,platil jí školu, kurzy, drahé dárky, dovolené , ona nedala nikdy za nic ani korunu. Prý do ní za tu investoval cca 300 000 tis. Když jsme se poznali , tak se s ní rozcházel a cca po 3 týdnech od jejich rozchodu jsme začali chodit spolu. Na minulost jsem se ho nikdy neptala, vždy jse byla názoru, že co bylo, to bylo... Já jsem ten typ člověka, co nesnáší být na někom závyslý, takže když jsem se postupně doslýchala s kým žil, hlava mi to moc nebrala. Když jsme šli do kina, několikrát jsem lístky platila i já, pozvala ho třeba do kavárny, kupovala mi ne zrovna levné dárky , dovolenou i víkendy jsem si za sebe také vždy platila ... Po půlroce chození jsem zjistila , že jsem těhotná a už tehdy sem měla podezřen,í že to s bývalou přtelkyní definitivně neskončil ( což dle toho ,jak o ní mluvil bych opravdu čekala ), ale měla jsem starosti se zařízováním věcí okoli dcery, které jsem mimochodem vše kupovala ze svých peněz, nábytek, výbavu, jak jsem se totiž dozvěděla všechny peníze co měl , dal do oné slečny...Ještě než se narodila dcera, tak jsem mu dala 10 tis, jelikož zapoměl zrušit členství ve fitku a musel uhradit dluh na který neměl. Jediné na čem jsme se dohodli, že za porod dcery dostanu naušnice na které jsem mu dala i přidala 1500 kč , co jsme dostala od mamky. Samozřejmně ani těch jsem se nedočkala, jelikož ny to prý nemá... Ale to hlavní ci mi bylo potvrzeno již několika jeho blízkými lidmi, s onou slečnou je pořád v kontaktu. Volají si , píší k narozeninám a opravdu, když jsem byla těhotná a on mi říkal, že jde s kamarády na pivo, byl s ní na večeři.... :( Včera mi do konce jeden kamarád řekl, že jí označil za svou životní famme fatale a já nevím jestli mé obavy a naštvaní které cítím, jsou oprávněné a nebo jen hloupá žárlivost. Vlastně je mi to i ted hodně líto, že ona měla úplně vše a já s dcerou od něj nedostáváme nic... ( samozřejmně jídlo a nejnutnější věci máme :) ) Jen mne začíná užírat ta myšlenka , co ona udělala tak užasného... Máme s v létě brát, říká, že mě miluje, už kolikrát jsem se s ním o tom snažila mluvit a i řekla, jak moc mne to trápí , ale vždy jen slyším, že byl blbý , začne jí pomlouvat a hlavně ani nepřizná, že jsou v kontaku... Jak byste se k tomu postavily vy ? Mockrát děkuji za všechny názory :)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Kris, musis si rict sama, jestli to tak chces nebo ne. Vidim tam 2 problemy. Byvalka je tim mensim. Problem cislo jedna jsou penize. Tedy tech se to hodne tyka. Pritel ma podle vseho nejaky problem. Vis jiste, ze nechodi na automaty nebo nesazi na netu? Hlavne ten net nemusi byt vubec poznat, ale utratit tam jdou hromady. Vis jiste, ze byvalce vsechno platil a kolik to vsechno stalo? Nebo si delal dluhy i jinde a na ni se pouze vymlouva ( jasne neco ho stala, ale kolik?) Videlas uctenky, ze ji platil tu skolu? Nebo to mas vse jen z doslechu? Zamysli se sama, kam jdou v posledni dobe vsechny jeho vydelane penize. Jak se ptaly ostatni, dava vubec neco do domacnosti, do jidla, do male? Pokud vydelava, muze mit na sebe i nejake exekuce, to ti asi nikdo nerekne. Pak mu ale nejde cela vyplata. To, ze si vzal od tebe penize na nausnice a ty jsou uz pryc a nausnice nikde, pozor na to. Snad neveris, ze do byvalky cpe mesicne nekolik tisic. Dle meho je ona jen zasterka. Ok, mozna se jeste schazi, ale je vse tak, jak si predstavujes? Byt tebou pritlacim na neho timto smerem. Jestli mas kontakt s jeho kamarady, tak i na ne. A rozhodne mu uz nic neplat a nedavej mu penize do ruky !!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, celou diskuzi jsem nečetla, tak budu reagovat jen na úvod :)) je logické, že se nebude chlubit tím, že jde někam ss bývalkou-v 99% i když o nic nejde, jee z toho oheň na střeše.. taky se potkávám s bývalým-byli jsme spolu 9let, ale příteli je mi blbé to říkt-s ohledem naa to, by si nemyslel, že o něco jde..jsem od toho odpoutná, ale za ty rokyy je prostěě můj skvělý kamarád a nerada bych o něj přišla úplnně na dobro.. a bývalý to podle všeho taky nové partnercce neříká, aby neměl doma zbytečné vysvětlování... toho bych se nebála :)) problém je v tom, že sis ho naučila, že od něj nic nepotřebuješ :( chlapi mají v sobě nutkání zajistit rodinu a pokud ty se tváříš, že pomoc nepotřebuješ, vlastně se v tomto oledu cítí asi malinko zbytečný... asi bych to zkusila nějak změnit tím, že bych na něj dělala psí oči, žes byla moc hodnáá a že by sis určitě zasloužila dáreček za to :)) a culila bych se jak malá holka, a tulila a lísala :D jakože prosíím, prosíím, prosííííím, já budu hodnná a poslušná a pěkně tě odměním, strašně mooc bych si to přála :))) nějak nápadně-nenápadně mu vnuknout, že ti tím udělá strášnou radost a bude pro tebe bůh :)) chlap maj rádi, když jsou v něčích očích TOP ;o)) zdráždila bych jeho ego :)) jsem podobný typ jak ty, taky raději platím já a je mi skoro až hloupé, když platí nákup on... ale kompenzuju si tto tím, že si umím vyprosit dárečky ;o)) a on se cítí jak hvězda, že mě rozmazluje-i když to není z jeho hlavy :)) jen to nesmí být nějak často, ať nemá pocit zneužívání... taky záleží na financích, ať na něj nekladeš moc velké nároky..ale pokud víš, že si některé věci může dovolit a tebe by potěšily, popros ho ;o)) jen varování, eppros ho o nový toastovač :D :D :D to ho fakt lákat nebude.. ale třeba prádlo, šperky, botičky, oblečení nebo tak.. prostě něco vyloženě tobě nebo malé :)
Odpovědět
Mně přijde, že vás zneužívá obě. Třeba se pletu, přeci jen neznám celý příběh a detaily, ale pokud s ní chodí na večeře, ale před tebou ji pomlouvá, co když tobě dělá to samé? Co když tě taky pomlouvá, když je s ní a ona si chudák myslí, že vám to neklape a myslí si, že si tě bere jen kvůli dítěti? Je klidně možné, že jí to tak nabulíkoval a tobě vypráví opačnou pohádku. Prostě mi to zavání vypočítavostí z jeho strany. Říkám to proto, že jsem sama byla v podobné situaci. A jak už tady zaznělo: co když ho živíte obě, ty i ta bývalka a on vám oběma tvrdí, že ta druhá ho využívá?? Podle mě by sis měla zjistit, s kým opravdu žiješ... Já se dodnes kamarádím se svým bývalým přítelem, chodíme spolu na drinky běžně, manžel to ví, má ho rád, byl nám i na svatbě. To samé já a bývalova přítelkyně. Není to vždycky tak, že ex musí být automaticky hrozba. Hrozba to začne být ve chvíli, kdy se to tají. To je můj názor.
Odpovědět
Profilova fotka
Asi to vezmu dost stručně ale brát si někoho takového je hloupost. Pokud ho milujete tak se s ním nerozchzejte jen svatbu odložte dokud mu nebudete věřit nebo dokud se něco nevyřeší. Ovšem už jen to že jste do dcery od prvopočátku cpala peníze sama je hloupé. Je to vaše společné dítě takže pokud muž neplatí z vlastní iniciativy tak máte jet na půl tedy pokud dcera nenese jen pouze matčino příjmení...
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jsem obecne hodne tolerantní clovek-chapu ze kazdej clovek ma jiny životní styl a potreby... ale tohle teda ne...tohle je sila...neber si ho..slova nejsou vse...a ty z neho necitis ze te miluje....a ty peníze jsou jen třešnička na dortu....vim ze to neni lehke ale ver ze najdes nekoho kdo bude tebe i malou milovat opravdu..drzim palce
Odpovědět
Budu asi hnusná,ale mít po 6 měsících s někým dítě ... to musíš být vážně blbá. Prostě sis udělala dítě se lhářem a jako korunu si ho chceš ještě vzít.... boha jeho,kdy ty ženský začnou taky někdy přemýšlet.. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@kris26 Chodila jsem tři roky s mužem, co měl pocit, že už ve svém životě potkal tu svoji femme fatale, a řeknu ti: bylo to utrpení, které přestalo až po rozchodu. Hlodalo to ve mně pořád víc a víc, přemýšlela jsem, co ona má a já ne, časem jsem z toho byla zralá na blázinec. Sice jsme spolu neměli děti, takže byl rozchod snazší, ale zpětně jsem velmi vděčná, že proběhl. Žena by měla žít jen s takovým partnerem, na kterého se podívá a najednou jistě ví a vnitřně cítí, že ona je pro něj ta nejlepší a nejmilovanější. Když má o tomhle pochybnosti, tak rychle pryč, ať už dotyčný muž tvrdí sebevíc, jak ji miluje.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?