První rozvod. Zažila jste to už některá?

Zobraz úvodní příspěvek
Ahojky holčiny na super webu Beremese.cz i na Slovensku :-) Mnohé z Vás už mají po svatbě a je to tak, že celou polovinu (50 % !!!) z Vás čeká během příštích několika málo let "první rozvodové řízení". Je to docela kruté, ale je to bohužel realita. Ano, každá druhá z nás tady na Beremese.cz to zažije. Taková je neúprosná statistika. Jste holky už duševně připraveny na tuto budoucí eventualitu ? A Vy, které jste to už zažily, podělte se s ostatními o zkušenosti, jak první rozvodové kroky probíhají... P.S. Předem se omlouvám za trochu "drastické téma", ale nemůžeme před tím zavírat oči, že ? Radka (cicuvicka) 8-)
Odpovědět
drobcek,to nemyslí vážne,on to sposobil a ešte to chce komplikovať?No budem ti držať palce,snáď aj ten sudca bude rozumný,keď zistí,ako sa veci majú ;-) .
Odpovědět
tak doufam, ze sem nikdy nebudu patrit ;-) ukoidnuje me fakt, ze kdyz byl mily v predchozim petiletem vztahu ktery neklapal a sex taky nebyl tkaze i tak nezahibal :-D tak predpokladam ze kdyz nam to klape (i v postylce) ze nebude duvod :-D
Odpovědět
baby dakujem ;-) frisbee ani nepisem ze co vsetko dokazal odkedy niesme spolu lebo on mi zato nestoji aby som onom hovorila podstatne je ze som uzavrela tuto kapitolu a zacala som novy zivot :-) aaaaaaa som spokojna ;-) inac prajem stastne a vesele vianoce ;-) :-)
Odpovědět
drobcek,tak veľa šťastia prajem,pokojné Vianoce a potom už iba lásku,zdravíčko a krásny život,ty si to naozaj zaslúžiš po tom všetkom,drž sa,moja,hlavne sa ozvi,aby sme vedeli,kedy držať pästičky ;-) ....a krásne Vianoce a šťastný nový rok prajem aj vám ostatným,držte sa a bojujte a nevzdávajte sa,ste silné ženy,niekedy ani neviete,že to vo vás je :-) :-) :-) :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky taky vam preji krasne a vesele vanoce a stastny novy rok - at je lepsi nez ten letosni. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte baby, dlho som tu nebola no chcem sa podelit o novinky...nakolko sme s manzelom nemali deticky, majetkovo sme sa vysporiadali pocas rozvodu, nebyvame spolu a vzdali sme sa naroku na verejne pojdenavanie..tak od vcera som oficialne "rozvedena" tym padom konecne sloooooobodna..:-)))..ten pocit je na nezaplatenie a ani som necakala ze to pojde takto rychlo a bez sudu..ani by ste neverili ako neskutocne stastna a spokojna som, pretoze je koooniec..drzim Vam vsetkym palceky, aby rozvod dopadol bez najmenjsei ujmi pre Vas a aby ste boli stastne a spokojne aj ked niekedy je to velmi tazke..pekny den prajem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
cam - tak to ráda čtu a gratuluju ke spokojenosti - at´už je to jen lepší ;-)
Odpovědět
cam....super :-) :-) :-) ,tak veľa šťastia v novom živote prajem :-) :-) :-) :-)
Odpovědět
taak a uz len dva tyzdne ;-)
Odpovědět
drobcek..vydrž!!!!! :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte holky, tak se po strašně dlouhé době zase hlásím. Jen se chci podělit. Tak jak jsem psala někdy v září tak jsem se vrátila k ex manželovi a dala nám druhou šanci, ikdyž už to není taková láska jako na začátku (ale co trvá věčně,že). Zatím vše klape tak jak má, ex se snaží a vše funguje jako předtím. No uvidíme jak dlouho to vydrží. Vím že jste mi nějaké radily abych šanci nedávala ale manžel se léčí, navštěvuje psychologa a udělali jsme nějaké opatření kvůli penězům tak uvidíme.Jen jsem tak nějak teď spokojená a věřím že nám to vydrží co nejdýl a budeme zase fungovat jako normální rodina. Aspoň v to doufám a věřím... Tak držte palce a všem které rozvod čeká nebo se jim něco nepříjemného stalo tak držím palce a přeji hodně síly a pevné nervy.. Tak se mějte a držte se :-) :-)
Odpovědět
chip..ahoj,schválně jsem si přečetla tvůj příběh,srdíčko,doufám,že to dopadne dobře,ale ošetři si majetkové věci právně,ať máš jistotu..vidím,že jsi nějaké kroky podnikla.Držím palce :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Frisbee moc děkuji za podporu. Neboj právně jsem to vyřešili u rozvodu a teď jsme to tak nějak pořešilli co se týče každodenního života a uvidíme co bude dál. Nějak se ve mě probouzejí mateřské pudy a tak mi nezbývá věřit že bude vše v poho a pokud se nám podaří otěhotnět tak bude manžel v pohodě a dokážu mu zase naplno věřit, ikdyž se obávám že mu už asi nikdy nebudu stoprocentně věřit a nějaká kontrola bude probíhat asi celý život. :-(
Odpovědět
suzamen:Ahojky dlouho jsem na této diskuzi nebyla sem tam jsem ti napsala názor když sis nevěděla rady ale je to už hodně dlouho tak se chci jen zeptat jak se ti daří a co manžel zůstali jste spolu?
Odpovědět
ahojte, toto je veľmi dobrá téma, mnoho žien si veľakrát o tom chce pohovoriť len tak s cudzími ľudmi :-( , len nato nemá príležitosť, ale toto je fakt :-) :-) :-) :-) ja som sa vydávala veľmi mladá, a hned po roku to aj skončilo, potom som sa druhý krát vydala po ťažkých piatich rokoch...neprajem nikomu..ale teraz je už dobre :-) :-) :-) :-)
Odpovědět
Ahojky holky, nevěšte hlavu, já se vdávala poprvé v osmnácti, byli jsme spolu v té době už čtyři roky a pak jsem zjistila jak jsem byla naivní, když jsem věřila, že se můj bývalý změní...po dalších třech letech jsme se rozvedli... Byla to těžká zkouška životem, ale díky jednomu muži jsem ji zvládla s hrdostí a přehledem... :-) Tohoto muže si teď 3.4.2010 budu brát a moc se na to těším, už si nemyslím, že se život rázem změní a že bude všechno jinak....vím, že žijeme jeden pro druhého a jestli nám to vyjde, tak jen proto, že se milujeme a dokážeme pochopit, odpouštět a radovat se z maličkostí, které nám život přichystal, budeme tady vždy jeden pro druhého, abychom si pomohli a podpořili se... Přeji všem z Vás, které se bohužel rozvádíte abyste přišli na to, na co jsem přišla tehdy před 5-ti lety já....tedy že VŠECHNO zlé je k něčemu dobré a rozvod byl nejlepší cestou ke štěstí... :-)
Odpovědět
xfodorka - chcem verit tvojim slovam... ;-) baby davno som tu nebola... ja som v rozvodovom konani, mm robi problemi na prve stanie neprisiel, este mame dve, nehodla prist ani na dalsie, az na to posledne...vyhraza sa, ponizuje ma, dava najavo ako mi bude bez neho tazko po fin. stranke... a viete co je sila?? ze ma od leta priatelku o ktorej som ja netusila, donieslo sa mi to par dni pred rozvodom a on cely cas prosil,vyplakaval, ze sa chce vratit, ze nas miluje a neviem co...baby ja normalne neverim s akym chlapom som to zila 4 roky???? :-p ]-(falos, pretvarka, klamar č1. co je toto za zivocisny druh? je mi z neho na grc a este vykrikuje, ze financuje zivot svojej dcerky... mlala ma 2 rocky. je to uboziak, co si nevazi, rodinu ani svoje dieta...a mna obvinuje, ze som rozbila rodinu...lebo som podala ziadost o rozvod.
Odpovědět
Chip, som jedna z tých, čo Ti radili rozvod. Za svojou radou si naďalej stojím. Ale dám Ti ešte jednu: počkaj s dieťaťom, aspoň dva tri roky. Je to príliš krátke obdobie, čo Tvoj manžel "seká" dobrotu. Pre ostatné: som rozvedená.
Odpovědět
Profilova fotka
xfodorka - zajímavý příběh, jen nechápu proč ses tak mladá vdávala, já bych se v tomhle věku nevdala ani za zlatý tele :-D a to si mně můj současnej manžel chtěl vzít už tehdy když mi bylo 19, na to sem mu řekla, že nejsem praštěná, abych se v tomhle věku vdávala, ale že ho mám ráda a když nám to bude klapat, tak si ho ráda vezmu - vzali sme se až po 10 letech a dítěti; vše zatím v pořádku a nic nám neuteklo :-) jinak v tom, co píšeš je největší nebezpečí, ženský si myslí, že chlapa změní - největší blbost pod sluncem - lidi se moc nemění, jen to neni moc vidět :-D + takový to žijem jeden pro druhýho - další blbost, žít máte jen sami pro sebe a bejt rádi, že prostě jenom jste - protože timhle tim, když náhodou k tomu rozvodu dojde nebudete mít pro co žít a nic Vám nezbyde |-| chip - taky bych byla opatrnější ;-)
Odpovědět
baby zajtra o 13h ;-)
Odpovědět
drobcek,myslím na teba,držím pästičky,buď nad vecou a dáma,ten pitomec je on,do tejto situácie vás dostal on a tebe prajem všetko najlepšie a všetko krásne v živote...napíš hodinu...alebo takto,budeš tam osobne,alebo iba právnici?
Odpovědět
prepáč,som slepá,neskoro som si všimla,že o jednej...myslím na teba,neboj ;-)
Odpovědět
ahoj vsichni pritomni,potrebuju poradit nevite nahodou nekdo jestli se deli pri rozvodu i majetek nezletileho ditete?kamoska premysli nad rozvodem a ma penize o ktery se nechce delit tak je chce dat na ucet 3lete dcery kterou maji spolu
Odpovědět
frisbee dakujem no budem tam je to prve pojednavanie (dufam ze aj posledne) a musim tam byt kvoli vypovedi :-.
Odpovědět
drobcek...tak zhlboka dýchaj,zdravo sa naser a buď nad vecou...vydrž,moja ;-)
Odpovědět
snad sa mi to podari ;-) :-D
Odpovědět
drobcek,žiadne snáď,musí,ty si silná baba a všetko bude OK...vydržala si tak moc,toto bude hračka,nedaj sa :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
neboj nedam sa len sa strasne tesim na herecky vykon mojho manzela :-D urcite si zasluzi minimalne oskara :-D :-D :-D
Odpovědět
drobcek...to je fakt irónia,že herecký výkon....po tom všetkom!Kto ho nútil,aby sa ženil a kto ho nútil,aby okamžite rozbil rodinu,chudák bezbranný ]-( ....to by som mu nedarovala...nech sa aspoň na súde hanbí.Furt na teba myslím,až sa mi z hlavičky kúri...tfuj tfuj tfuj,srdiečko :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?