Zdravím všechny nevěsty. Chtěla bych Vás poprosit o radu. Chtěla bych navštívit nějakého opravdu dobrého kadeřníka ve Zlínském kraji. Jsem z Hulína, takže kdyby byl ze Zlína nebo z Kroměříže nebo Přerova nebo nějakého okolí bylo by to nejlepší. Chtěla bych nějakou změnu účesu, barvy a všeho co je napadne, takže by měli být hodně kreativní :) . Děkuji Vám moc za rady a za tipy.
Ahojky, já chodím do salonu Grácie ke kadeřnici Štěpánce a jsem velmi spokojená. Jinak jsou tam moc šikovné všechny a ceny jsou též hodně dobré ;) Je to hned na náměstí míru u OC Zlaté jablko :-)
Salon Fabien Bratří Jaroňků 5217, 76001 Zlín Web nemaji,ale najdeš je na FB, maji tam vizážistu Pavla Kortana, je super. I kolegyne Sylva, vlastne vsichni jsou tam moc milí.
P.S. ja jsem cérka džínového chlapeckého typu a ze mne udelal na jednu spolecenskou akci takovou holcicku, že jsem furt chodila kolem zrcadel a nevericne na sebe koukala.
Ahoj, já můžu opravdu doporučit salon EF v Kroměříži. Jsou tam opravdoví profesionálové, skvělý přístup, poradí, kreativní opravdu jsou, používají jen profi kosmetiku. Chodím tam už roky a nemůžu si stěžovat, česali mě, moji mamku, tchyni, svědkyni, vlastně všechny ženské na moji svatbu :-) Dělají i proměny do časopisů a vyhrávají různé kadeřincké a vizážistické soutěže - např. v Berlíně na mezinárodní soutěži Wella získali 3. místo mezi stovkami účastníků atd. kadernictvi tecka com