Ahoj, můžete mi prosím doporučit nějaký pěkný hotýlek nebo penzion nejlépe v Jižních Čechách. Chceme jet po svatbě jen na víkend a pak pojedem v září do Řecka. díky za typy
Pro Zuzvil: no jistě, máš pravdu....ve Vysokém Mýtě...nevím proč jsem si to popletla s Novým Městem 8-) 8-) . Tak to jsi mi docela udělala radost, jak tím "normálním" oblečením , tak tou snídaní. Podle toho, co píšeš, tak jste tam byli....ještě by mě zajímalo, jak je to s tou večeří. To už je předem připravené menu anebo si vybereš z jídelního lístku co chceš? Dííííky mooooc
Nevíte někdo kam bychom mohli jet?? - udělat si příjemný zbytek dne po svatbě...nějaký relaxační wellnes pobyt? V Brně nebo blízkém okolí? Když už jsem něco našla, tak je to příšerně drahé!! :-|
dandynka, tak já bych mohla doporučit wellnes hotel Panorama Blansko. My jsme tam měli hostinu a zároveň jsme tam strávili svatební noc. Nabízejí spoustu balíčků a procedur. My tam chodíme třeba i na den, je to tam moc fajn. Koukni sem: hotelpanorama
ahojky,
tak my jsme dostali noc posvatební na Jemništi, je to tam hezký akorát tam byla akce, tak to bylo hektický, ale je to hezký, hezký prostředí, apartmánky jsou hezký x-) x-)
tak my se chystáme víkend po svatbě do Tater- bude to takový romantický prodloužený, odpočinkový víkend:) Ubytování jsme našli za opravdu super cenu ve Vile Emma na Štrbském plese:)
my jsme byli na Jemništi, byla to krása, velká romantika a super služby...ale taky si je nechají zaplatit.....ještě můžu doporučit Penzion Konopiště, hotýlek Maxant ve Frymburku na břehu Lipna a nebo se nám moc líbilo v penzionu Pod přehradou v Horní Bečvě (Beskydy), mají novomanželské apartmá :-)
My jeli na last minute do Řecka a bylo to fajn, asi 5 dnů po svatbě, akorát se uklidí a všichni rozvezou domů a máte náladu vypadnout. V ČR bych volila Jeseníky.