Jen by mě tak zajímalo jak jsou třeba starí vaše děti , z čeho máte největší radosti a starosti a tak všechno kolem ? :) Já mám 5ti měsíční holčičku a je to teda už teď pěkný raubíř :)
@verunkaaaa Já už mám holky velké. Jedna má 18 let a jde mi na svatbě za svědka a druhá má 9. Obě jsou ve třetí třídě. Starší na střední umělecké průmyslovce a mladší na základce. Ta malá je šikulka, pořád samé jedničky. No po mě v tomto asi nebude :-)
ahoj, my máme sedm týdnů, takže je vše nové. Hlavně je to naše první. Radost mám z toho, že ho máme, že se směje (i když to je třeba zatím bez svého zapřičinění), když pěkně papá, že rostě, prostě ze všeho. Starosti mi dělá, když pláče a já ještě nevím proč, ale už se učíme pláč rozpoznávat. Co mě trochu mrzí, když se u kojení vzteká.
my máme (za týden) 10m holčičku :-) Je to naše milované zlatíčko, nejraději dělá lumpačinky s tatínkem, který jí věnuje veškerý svůj čas, tancuje a směje se s maminkou a ze všeho nejraději má koupání ve velké vodě :-) Je to náš malý ďáblík, který nás umí pěkně potrápit, když něco chce, tak ví, jak toho docílit a nejhorší je to, když nám rostou zuby :-( To se náš malý miláček změní v protivného zlobra, co chce maminku servat z kůže a nic nepomáhá :-/ Ale i přesto ji milujeme nadevše :-)
tak váš je ještě hodně maličký, správně by děti do roka do veřejného bazénu vůbec neměli. Ale nám je téměř 10m a rok nám bude v září a to už jaksi koupaliště budou většinou zavřený, takže jsme to prostě porušili a šli jsme jednou na koupaliště :-) Maličká byla šťastná a nic se jí nestalo. Jinak využíváme náš soukromý bazén na naší zahradě.