Ahoj holky,
vzhledem k tomu, že mám dneska volnější pracovní den :-) , tak jsem si procházela starší témata na brms. A musím říct, že jsem hodně často narazila na témata, kde se řeší nevěra, ať už po netu, smskách nebo v reálu.
Vím, že je to docela takové choulostivé téma, ale zajímalo by mě, jestli jste musely někdy něco takového řešit a jestli jste svému partnerovi důvěřovaly.
Já mám cca 5 měsíců po svatbě a už před svatbou jsem přišla na to, že si manžel vypisuje na chatu s dívkami, které dle svého profilu "nemají nikdy dost", pak jsem mu přišla na to, že si založil profil, kde záměrně takové slečinky vyhledává... no a v současné době to pokračuje tím, že se pravidelně zavírá v koupelně nebo na WC s mobilem a smskuje a smskuje. Přitom mi neustále tvrdí, že si s nikým nepíše a rozhodně mě s nikým nepodvádí, když se ho však zeptám jen náhodou, kdo že mu to píše, odpověď je pokaždé: "nikdo".
Myslím, že jsem normálně žárlící člověk - jestli se to dá takhle označit, tolerantní jsem taky dost... ale tohle mě fakt vytáčí a ptám se sama sebe, jestli důvěřovat nebo ne. :-|
@ifoun :-D
@bubbi@assol
Holky, mějte se mooooc a moooc pěkně a ještě jednou vám děkuju! Musíme si užívat přítomnost a nemyslet na minulost, kterou už stejně nezměníme ;-)
@suzsssie Souhlasím! Užívej si těhotenství, těšte se s manželem na miminko a všechno bude dobré. Jsem ráda, že jste to překonali, a protože vás to nezabilo, tak vás to jedině posílí.