Když mi přepíná televizi, přičemž projede všechny kanály a s komentářem, že to není možný, že tam nic pořádnýho nedávají, začne projíždět kanály znova ]-( Téměř k nepříčetnosti mě dovádí, že má na všechno spoustu času! Já do něho hučím, že už je nejvyšší čas, ale pán má pořád času dost. A pak za mnou přijde, diví se a říká:"Hele, ono už to nejde!" A pak taky otázky typu:"Už jsi zavolala/ došla/ vyřídila/ zjistila......?"
Jo a nepomlouvám ho, on to všechno dobře ví ;-) Jinak ale ponožky a trenýrky si po sobě uklízí, pomáhá mi v domácnosti a je prostě jinak téměř dokonalý :-D
Holky když to tak čtu, tak ve skutečnosti existují 2 typy chlapů. Ale jak píšete, tak v každém příspěvku poznávám kousek svého muže. Můj manža je zas strašný puntičkář, nesmím nechat něco jen tak pohozené, hned říká, že jsem bordelář. Všechno má naplánováno na pětiletku a taky pořád přepíná televizi s kecama, že tam nic pořádnýho nedávaj :-) Na druhou stranu je zas úžasný. Tento víkend ležím, protože mi vůbecnení dobře a on mě nepustí pomalu ani vyčůrat. Nosí mi čaje, oběd a venčí psa. Ještě kdyby se mu chtělo uklidit, abych to nemusela dělat zítra já ;-)
@handulilinka vím, že je to těžké, ale vždycky když mě něco takového na něm zaráží - řeknu si, on vyjadřuje lásku jinak než ty, ... toleruj že jiný to má jinak a že to nemyslí zle:) to hodně pomůže:)
Mě zas pomáhá si uvědomit, že mám doma poklad, když ostatní v mém okolí mluví o svém manželovi- jak nic nedělá, chodí do hospody, žárlí........to si vždy uvědomím, že mám doma to nejcennější co může být
Manžela ještě nemám, ale nejvíc mám pocit, že budu mít stejného jako @krejci1510 - na všechno má spoustu času, člověk mu musí připomínat věci stopadesátkrát než je udělá.
A druhá věc jsou otázky typu "Už jsi zavolala/ došla/ vyřídila/ zjistila......?" (zkopčila jsem to od krejci 1510, protože to je jak kdyby mluvila o mém budoucím muži :-N :-N :-N )
Jinak je to poklad a za jiného bych neměnila...
Ale přiznejme si, itálie musí bejt :-p a jinak by nás to snad ani nebavilo, neee? :-) Teda až na výjimky, těm přeju ať se jejich chlapáci proberou a ať se to brzy vše vyřeší a vysvětlí :-)
P.S. Některé příspěvky mě fakt pobavily, zvlášť ty, ve kterých vidím náš vztah, takže asi každý třetí ;-)
Ja mam teda asi totalni haluz... O nicem co by me fakt vytacelo nevim... Jsou to jen drobnosti :-) jako treba ze spinave ponozky si skladuje v koutku misto toho aby je dal do kose... A potom uz snad jen to ze je strasny klidas a ja bych obcas uvitala trochu ostrejsi vymenu nazoru... Jeste se nam totiz nepovedlo se pohadat tak, ze vychom spolu nemluvili... Takze pak neni ani zadne udobrovani :-( Ale na druhou stranu je to vlastne super, vzdycky vse vyresime spolu :-)
vtipné je, že v každém druhém příspěvku poznám manžela a jeho chyby a v každém prvním poznám zase sebe- je vtipné, že jsme v podstatě všichni stejní. Velké pozitivum je, že čekáme miminko a já vím, že bude skvělý otec
Musím sem napsat jednu vetu, asi to nebude úplne přesně, ale myslím, ze to některým pomůže. To ze vás někdo nemiluje tak jak vy si přejete, predstavujete, tak to v zadnem případe neznamená, ze vás nemiluje jak nejvíc umi;)
A hlavně každy máme jiný jazyk lásky, tzn. Ze někdo vám rekne miluji té a jiný vám opraví auto;) apod
@handulilinka -ježiši připadá mi to jakoby bych to psala já !!! takhle přesně je to i u nás...... :( a i když vím,že nebyl a není žádný romantik atd.stejně mě to hrozně mrzí....
Ahojky,mě zase na mé drahé polovičce vadí jeho nedochvilnost a jeho bordelářství.Nechává všude papírky od oplatků,hrníčky,ale zase po něm nemusím sbírat ponožky ty si naštěstí zatím odnáší do koše sám...
No ja bych se klidne obesla bez toho manzelovo chrapani :-S a obcas mne vytaci kvuli jidlu, miluje sladke veci, kazdou chvili ho kvuli tomu napominam, ale on mne nebere vazne