taky řeším podobný...zatím mě napadly jen profesionální fotky se mnou nebo nějaký hezky strávený večer v soukromí, při svíčkách,sami ve welness centru;-)...
Já dala poukaz na autoškolu a vinotéku. Myslím, že sem si na další roky zavařila jelikož tohle už nikdy netrumfnu :-) Takže radím nenasazovat laťku moc vysoko :-)
Můj nastávající má několik přání,které si chce za život splnit,měl mezi nimi i let balonem,tak jsem mu jej ke 30tinám splnila,byl nadšený a letěli jsme spolu.
Jinak lázně už také dostal odemne jako dárek a také se mu to líbilo,od té doby jezdíme jednou za rok pravidelně,pokaždé někam jinam.
Třeba hodinky bych mu koupit nemohla,má svůj vkus a byl by schopný mi i vynadat,to samé mám s oblečením,takže zážitky to jistí,ale nejdřív zjisti na co ten tvůj je,nějak nenápadně ;-)
Koupila jsem mu hodinky..pilotky s co nejvíc funkcemi (je děsnej koumák :-D ), vlastně on si přál hodinky ale netušil že je ode mě dostane a taky netušil že je dostane k narozeninám, řekl to totiž po novým roce když se mu starý rozbily a už nešli spravit, asi si myslel že na to zapomenu :-) ..jinak jde taky o to co má tvůj přítel rád, jaký má koníčky..určitě na něco přijdeš :-) ten můj si přál například lepší brusku (k ničemu by mu nebyla, je eletrikář) a nebo novou židli k počítači..ale to jsem měla v záloze pro jeho kamarády :-) nakonec od kamarádů dostal školu smyků..což je taky dobrej dárek :-)
Potápěčský kurz, mluvil o tom, že by se chtěl potápět, udělal si licenci a potápí se... byl nadšený, pak velkou radost mu udělal poukaz na jízdu v supersportu, vybral si pak Porsche 911. U nás už se spíš jede na drobnosti a nebo zážitky.
:-D nic.. když bylo manželovi třicet, mě byly dva :-D
Ale teď bude mít kulatiny, tak plánuju oslavu na parníku se striptérkou a všemi "starými" kamarády.
Velký (vzhledem k mé finanční situaci - jsem na mateřské) finanční příspěvek na vytoužené obrovské akvárko do nového bytu. A nakonec jsem zaúkolovala i zbytek rodiny, takže přispěli všichni a akvárko se mohlo pořídit hned i s drahými doplňky. Byl nadšený. A k tomu samozřejmě jeho milovaný tataráček, oslava, výzdoba, šampaňský...
Když jsme spolu byli první rok, objednala jsem mu k narozeninám domácí pípu. Taky vděčný dárek. Dodnes vidím jeho výraz :-)
Silný řetízek z chirugické oceli, který si nějakou dobu přál, (chtěla jsem sadu s náramkem, ale nesehnala jsem v jeho velikosti) a volné jízdy na motokárách :)) potěšilo ho moc obojí, myslím že kombinace něco na památku a zážitkový dárek je fajn (skok na padáku nechám na příště ;) )
My jsme se s celou rodinou složili na kvalitní jízdní kolo a já sama mu vymyslela ještě dort s policejním znakem, jelikož u této instituce pracuje - z obou dárků měl velkou radost:) Pak dostal ještě nějaké drobné dárečky-ale to byly spíš jen takové malé pozornosti:) Ale vím, že ještě touží po nějakém vymakaném modelu auta na dálkové ovládání - ale takový model prý stojí i 15.000,- a výše-má ho bráchův kámoš a prý se do toho fakt leje i olej nebo něco takového:D tak to jsem si říkala, že mu jednou taky pořídím:)
Sice ne k 30tinám, ale k narozeninám hodinky (kde jsme se složili celá rodina) ale nejvíc ho potěšily dárky typu: Jízda v Porsche, jízda v supersportu dle vlastního výběru, střelba z 9ti vybraných zbraní s 90ti náboji - to mělo největší úspěch, nevím co mu dám příště, protože tohle asi nepřekonám. Vždy projíždím slevomaty na internetu.