Čím vás manžel zaručeně rozveselí?

nebo čím rozveselíte vy jeho? Smějete se společně více nyní v manželství nebo spíš před svatbou?
Odpovědět
Profilova fotka
Mě přítel zaručeně rozveselí tím, když si zpívám ve vaně a on přijde, sedne si na vanu a začne mi do toho zpívat druhý hlas :-) to prostě miluju
Odpovědět
když začne imitovat nějaké zvuky, třeba zvířat, slípku umí dokonale :-)
Odpovědět
Profilova fotka
no kdyby se melo psat, cim nas zarucene nas.., pardon nastve, asi by to bylo na dlouhe povidani :-D :-D k rozveseleni staci malickosti, miluju jeho hlasky, protoze ma (chvilemi :-p ) uzasny smysl pro humor.
Odpovědět
Profilova fotka
Jeho smyslem pro humor ;) to když mi dělá "mučado" , když tancuje..je toho plno :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Je smysl pro humor. :) Včera, když ležel "umírající" v posteli s nachlazením :) jsme si povídali a já se ptala, kterých 5 věcí bych si měla vzít na pustý ostrov. Chvíli jsem to nahlas rozebírala a když jsem se zeptala jeho, co by si vzal, řekl "Lopatu, kříž a náhrobní kámen." (je to hrozný pesimista, pořád opakuje, že už ho nic v životě nečeká, jenom nemoci a smrt atd.) a tohle mě prostě dostalo. Úplně se tím vystihl. :) Vždycky mě taky pobaví jeho tanec v obýváku. :)
Odpovědět
Mě nejvíc pobaví, když mi skočí "na špek". Pořídili jsme si křečíka. Nedávno jsem byla ve zverimexu pro nějaké krmné směsi pro křečky. Přijdu domu a manželovi povídám: "Koupila jsem tu směs...jo a přihlásila jsem tě s Ňufinou do kurzu Výcvik drobných hlodavců..." Málem jsem se uvnitř smíchy udusila a on v klidu povídá..."A v čem to bude spočívat?"... :-D :-D :-D Pěkně jsme se pak nasmáli... No a takhle si děláme legrácky pořád. Smějeme se stejně po svatbě jako před svatbou, teď možná i víc..:-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?