@manelka88 urcite, ja takto zehlim vetsinu jemnych nebo umelych materialu, kterym by pri styku s zehlickou hrozilo spaleni. a navic pri naparovani nasvislo nehrozi, ze si tam sezehlis nejake vroubky nebo sklady, proste se latka jen pekne narovna. ;-)
Žehlila bych přes něco třeba utěrku nebo ručník. Já to večer před svatbou zkusila normálně a pak hodinu a půl zašívala díru v závoji :-D Takže rozhodně přes něco!!!
Já teda žehlila závoj normálně na přímo žehličkou, protože zdálky ani přes hadr to napomáhalo :-D Ale nechci nikoho navádět, aby si náhodou nezničil ten svůj... Samozřejmě jsem to nejdřív zkoušela dola po okraji, ale nic to nedělalo. Vyhladil se az opravdu na docela vysokou teplotu...
@manelka88 to víš, že jo :-D Nejdříve jsem to zkusila z dálky, nic...tak kapesník... Taky nic..tak teda zkusim na přímo malou teplotou...nic :-D Tak jsem ještě pomaličku přidávala... Bylo to možná tak na 2/3 výkonu žehličky... Nevím, jestli jsem měla jen štěstí :-D
@kikwita Nebo dobrá žehlička se super povrchem :-D Mám doma jednu od Bosche a ta nespálí nic, a druhá Tefalka, co je na chalupě, mi zničí snad půlku věcí a to žehlím na nízkou teplotu...
Tyl můžete normálně vyžehlit nejlépe napařovačkou..... Žehlím ho často. V místech kde je řasený a nemůžete ho vyžehlit doporučuji páru. Klidně nad rychlovarnou konvicí a proklepávat.... To se dá dělat i s peřím....:-)
Jinak tedy fén taky zkusím....:-)
Martina
@sierral hm, mamka zas tak supr povrch nemá, má nějakou klasickou napařovačku..tou jsem to dělala. Ale doma mám skvělou s keramickým povrchem a tu zbožňuju :-) Strašně lehce se s ní žehlí cokoliv. A je to tefal :-D Ale nějaký z těch lepších..