Já bych asi nedávala ani jedno. Jak se říká, v jednoduchosti je krása. Takže pokud budeš mít výrazný náhrdelník a náušnice jako na obrázku, tak by se to asi přebíjelo.
Souhlasím s @jodyd dle mého by to už bylo moc. Jestli chceš opravdu tenhle účes se vším všudy (i s melírem), tak už je tak výrazný, že kdybys přidala ještě korunku a závoj, tak to bude strašně kýčovité, přeplácané.. ale toť jen můj názor ;-)
Účes je nádhernej, ale souhlasím s holkama, že závoj by byl moc a škoda je schovávat takový krásný účes. Navíc závoj a korunka dohromady je takové pro panenky, přeplácané a to se mi nelíbí :) a úplně stačí výrazný šperk
Pokud chceš závoj, dala bych, ale dlouhý a nevrstvený at to jde vidět... potom na zbytek dne hned po obřadě bych závoj sundala, tak vynikneš v jednu chvíli s krásným závojem a zachvilku s krásným účesem, a nejsi celý den uplně stejná :-)
Souhlas s megulka1 - taky bych si dala jen závoj a jen třeba na obřad a na polovinu focení. Pak sundat a užít si i krásy účesu. Měla jsem to nachlup stejně :)