Ahoj holky,
nevím jestli už tato otázka zazněla, ale jak byste posadily 12 lidí včetně dvou mých dětí? Chtěla bych, abychom byli trochu pohromadě a mohli se spolu bavit. Volily byste stoly do písmene T a děti posadily k prarodičům? Budeme my, naši rodiče, svědci ( svědčit mi bude můj bráška) a jejich protějšky. Já bych přeci jen volila nějaký zasedací pořádek ať nám u stolu nevzniknou zmatky... :-| Děkuji za vaše názory :-)
Nas bude na obede taky asi zhruba tak. Jmenovky k mistum jsou samozrejmost. Odpadne ti usazovani lidi a ukazovani, kam si kdo ma sednout a kam ne. I pri takovem poctu lidi bude preci jen vetsi klid. A taky to vypada hezky na stole.
Jak dat stoly, to sama nevim. Uvidim az podle mista, kde obed bude a jaka bude moznost roztahnout stoly. Mne tech 12 lidi u tebe vychazi nejlip na 2 klasicke stoly - obdelnik. 2 + 4 + 2 + 4. Vy si muzete sednout do cela na ty 2 mista, popr. na tu ctverku a kazde dite z jedne strany. Myslim si, ze pri tech dvou stolech byste se meli dobre slyset a taky na sebe videt.