Ahoj holky, máme takový problém ohledně zasedacího pořádku jak ho udělat, jelikož nám na svatbu nedorazí maminka ženicha a tatínek je již dva roky po smrti. Koho k němu usadit a jak to udělat když já na své straně budu mít oba? Kam pak posadit svědky a tak?
Přijde mi blbé abych já měla oba rodiče u sebe a on nikoho, ale zase jak bude vypadat když by vedle mne seděl můj táta a vedle ženicha moje mamka a pak naši svědci (já svědka a snoubenec svědkyni). Prosím poraďte jak to vyřešit, protože ze strany ženicha tam bude jen vlastnice, jinak nikdo :-(
Ahoj, nevim jestli ti to pomuze ale podle etikety je zasedaci poradek takto: rodice nevesty na strane zenicha a naopak, pak nasleduji svedci a ti uz sedi na strane toho komu svedci, pra rodice atd. :-) ale stejne myslim ze toto moc lidi neresi:-) docetla jsem se to v Špačkovi;-)
Jestli spolu dobře vychází tak bych to udělala tak jak píšeš. Vedle tebe tvůj táta, vedle ženicha tvoje maminka. Vedle každého rodiče po svědcích a vedle svědků jejich doprovod. A další..