Zasedací pořádek a tchýne

Ahoj holky, mám trošku problém. Chystáme svatbu na srpen 2024. Jsme zasnoubeni rok a půl. Všechno bylo tak nějak fajn. Svatbu si plánujeme sami a také platíme. Naši mám přispějí na hostinu a Tchán bude vařit hlavní chod. Jinak nikdo nic. Nějak jsme narazili na zasedací pořádek. S přítelem jsme se rozhodli, že si do čela posadíme svědky s partnery, moje děti s neteří a na jeho stranu ještě bráchy se ženou a prckem. V tom začala tchýne mrcet, že bude sedět vedle přítele, že je jeho matka a má na to právo... Podotýkám, že jeho rodiče jsou rozvedený a mají každý svého partnera. Sice se tak nějak snesou, ale rozhodli jsme se to posadit jinak. Navíc mrci, že jsme páry posadili naproti sobě a ne vedle sebe. Na hostinu bude kolem 50ti lidi a večer cca 70.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od michaelias:

Ahoj holky, mám trošku problém. Chystáme svatbu n…
@michaelias vedle nas take sedeli svedci - nejlepsi rozhodnuti (komplikovane vztahy v rodine)... Ale teda zasedaci poradek jsme nikomu neukazovali dopredu a zjistili to az na miste, nikdo kvuli tomu neremcal.... Obecne doporucuju si co nejvic veci nechat pro sebe, pokud se chcete vyhnout nevyzadanym radam...
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od qlarinka:

@michaelias vedle nas take sedeli svedci - nejle…
@qlarinka to já to tak nějak mám, že si všechno zařizuje atd. Jen mě nenapadlo, že bude taková scéna. Chce se jet podívat na místo konání hostiny. My to tam známe byli jsme se tam teď ještě podívat kvůli počtu stolu, nádobí, atd. Takže tam teď nepotřebuji jezdit a otravovat starosty aby se tam tchýne šla podívat, protože v tom nevidím žádný nutný důvod. Moje mamka je v tomhle úplně opak. Ta řekla, řekni kdy kde mám být, co přesně kam dát aby jsi to měla jak tobě se to líbí. Je to vaše svatba a není vám 18 a nemáte holé zadky jak jsme to měli s tatkem.
Odpovědět
My jsme to vyřešili ještě jinak: Do salonku, kde jsme měli hostinu, by se naši hosté ke klasickému stolu do T nevešli, takže jsme měli několik menších stolů a lidi rozesadili k nim. A bylo to fajn.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od michaelias:

Ahoj holky, mám trošku problém. Chystáme svatbu n…
@michaelias Zasedaci poradek delaji snoubenci z nejakych duvodu tak, jak ho delaji. Hoste se ho zpravidla dozvi az na miste. My se uz na zacatku planovani svatby shodli v tom, ze kdyby mel nekdo potrebu do neceho porad remcat, bude upozornen, ze ucast neni povinna.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?