Ahoj, já mám sice po svatbě, ale sestra manžela chytla na naší svatbě kytici do toho čeká druhé miminko takže teď je na řadě svatba. Pořád ale nevíme jaké udělat jmenovky tak se podělte o ty vaše. Já měla čokojmenovky vlastní výroby. Předem děkuji za ukázky :)
Ahojky, co rikate na takoveto jmenovky? Mate s tim nekdo zkusenost? Nevite zda se to da napr. objednat nekde na netu. Moc si nedovedu predstavit to strihat nuzkami...
@najkysek pokud z překližky, doporučuju poptat někoho v místě bydliště nebo v dojezdové vzdálenosti, poštou bych to rozhodně neposílala. Je to kromě jmenovky zároveň i hezká pozornost pro hosty, ale musí se s tím manipulovat sakra opatrně, já měla při rozmisťování jmenovek v ruce tavnou pistoli a některé jsem musela slepovat a to jsem s tím zacházela opatrně ažaž. Pak je ještě možnost to udělat z hodně tenkého plastu (např. uživatel Majestick na fléru). Je každopádně třeba ale počítat s tím, že je tato varianta jmenovek oproti těm "standartním" celkem finančně náročná a počítej cca 3-5tis podle počtu hostů.
@sierral@tutyfruty Z preklizky je super nápad, diky za tip, každopádně ty na první fotce byly z tvrdšího papíru, držela jsem je v ruce na svatebním veletrhu. Napadlo me koupit stříbrný nebo zlatý tvrdší papír a vyřezat to skalpelem na papír, bude to fuska, ale asi to aspoň zkusím. Určitě by se to dalo zadat i nějaké firmě, která by to vyrizla z papíru laserem, ale to by prave asi nebylo moc levné....
My jsme měli takové. Sovu pro dospělé, žirafy pro děti. Dřevěné zvířátka jsou koupené v papírnictví, fixem napsané jména, že zadu přilepený kolíček na přidělání na sklenky. Všichni si je odnesli domů.
@ladyseta To budeme mít my, už máme hotovo.. Chce to ale fakt kvalitní pájku na dřevo, my to původně zkoušeli obyč pájkou, ale to nešlo.. Jinak výsledek je super :)
@kacenka5000@kacenka5000 Ahoj, jen nápad, pro další nevěsty s podobnými jmenovkami, které nechtějí psát ručně. Natiskla bych si jméno na nalepovací štítky na šíři a výšku celé jmenovky a ořízla. :)