Ahoj taky o tom přemýšlím, že to tak udělám.I v restauraci, kde pořádáme svatební hostinu mi radili, abych na jednu stranu dala mladší ročník a na druhou stranu starší ročník :-) Že je to v této době moderní.Takže být tebou, tak bych se toho nebála a udělala to tak jak jsi to napsala :-) Určitě to blbé není.
ahoj, u našeho hlavního stolu sedí pouze rodiče. svědci s partnerama sedí jinde. pořád to beru tak, že jsou to dospělí lidé a zvládnou to. a ba co víc, naši jsou rozvedení, ale sedí vedle sebe u hlavního stolu a jejich partneři sedí jinde. půlka lidí dostalo málem infarkt, ale tohle já fakt neřeším. partnerům to nevadí a já se tím vůbec nehodlám zabývat. stůl není nafukovací a rodiče mám jen jedny :)
Klidně bych to tak udělala. Hosté se stejně nebudou zabývat tím, jak seděli.. budou rádi, že tam mohou být a bude jim putna, jestli sedí vedle toho či onoho... ;)
My plánujeme sedět zvlášť a ostatní budou u dvou kulatých stolů (u jednoho omladina, u druhého starší ročníky). Na oběd to překousnou, pokud se jim to nebude líbit. Pak se mohou dle libosti přemísťovat podle toho, jak si budou chtít povídat.
Ja bych to osobne teda nedelala jelikoz kdyz bych byla od nekoho zarazena jako "starsi generace" tak by se mne to asi dotklo i kdyz by mne bylo 80 (doufam ze si uchovam mladeho ducha, haha). Ja budu lidi michat tak aby ty co se neznaji meli sanci se poznat a popovidat si. Hostina je stejne jen na par hodin a pak se kazdy bude pohybovat kam chce.
@behappybee to by mi zajímalo,co si spolu budou povídat, když se neznají.To je velmi chytrej nápad.Třeba si nepadnou do oka a pak se na celé hostině budou mračit......To už bych vůbec nedala.A v 80 určitě nebudeš zapadat do starší generace.Ne vůbec ne jak by jsi taky mohla.
ja myslim, ze vetsina normalnich dospelych dokaze najit nejaky, aspon spolecensky tema, pripadne se treba tu chvili na hostine bavit o tom, jaky byl obrad, jake je jidlo a odkud se znaji s novomanzely a navic pokud o nekom opravdu vim,z e je introvert co nepromluvi na prodavacku, tak at sedi u nekoho aspon koho zna a jinak proste se to pres jidlo vydrzi a pak si lidi posedaj po skupinkach jak se spolu zrovna budou bavit. Toho bych se nebala posadit k sobe lidi, co se neznaj, ale jak tu nekdo pise, oddelit starou X mladou by nekoho ze starsich mohlo popudit ze je zarazenej do starych, ale to taky zalezi na skladbe hostu, ze jo
@jajakulisek Treba si muzou povidat o tom jak je krasne poznavat nove lidi, sdilet rozdilne nazory a zkusenosti a jak je krasne ze zijeme v dobe kdy je diskriminace na zaklade veku povazovana za netaktnost a spolecensky nepripustna 8-)
Ahoj, podle veku bych to asi nedelila - my jsme meli hosty posazene u kulatych stolu a vzdy podle moznych okruhu zajmu a temat a zda se lide znaji ci ne. Takze napr. kolegove z prace u jednoho stolu, pribuzny u stolu druheho, u tretiho stolu byv. spoluzacky z VS atd.
Ahoj, já to chci taky naskupinkovat podle věku, taky asi budeme mít stůl do E, protože U nám nevyjde, navíc Tvé naplánované rozsazení bude vlastně "jen" na oběd, pak se hosté stejně budou přemísťovat, tančit... ;-)
@behappybee ta klávesnice má také písmena kde jsou nad písmeny čárky a háčky.....Takže slovo věk se dá napsat úplně normálně a slovo veku je úplně jiný význam slova,.....Ano správně jak píšeš v dnešní době je diskriminace, tak proto si každá z nás může zvolit zasedací pořádek jak sama uzná za vhodné.Píšete tady o úplných blbostech.