Ahoj, trochu si lámu hlavu nad zasedacím pořádkem vzhledem k rodinné situaci. Budeme mít klasický obdelníkový stůl. Všichni hosti jsou víceméně po dvojicích spolu, takže nesmysl rozdělovat... Ale..
Moje strana:
- ségra jako svědek + její nejlepší kamarádka, která do rodiny vesměs nepatří (snoubenec ji v životě ani neviděl)
- moje mamka + moje dvouletá dcera z předchozího vztahu
- můj táta s manželkou - ovšem ti se nesnesou s mamkou, takže posadit je vedle sebe nepřichází v úvahu (nejlépe ani naproti sobě), navíc já ani přítel moc novou manželku nemusíme a představa, že by měla sedět na čestném místě vedle ženicha je nemyslitelné
Přítelova strana:
- ségra jako svědek + přítel
- rodiče
Vše naprosto bez komplikací, ale moji rodinu v životě taky neviděli
A teď babo raď.
Vedle ženicha by měla na čestném místě sedět tvoje maminka. Pak může být třeba dcera, svědkyně, kamarádka, táta s manželkou (to už by mohli být s mámou docela daleko od sebe). Vedle tebe naopak ženichův táta, máma, svědkyně, přítel. Tak bych to asi udělala já ;-)
@majulinkaaa Já ještě zapomněla dodat :-D
moje ségra nechce sedět vedle táty ani jeho manželky a ti dva zas nesnáší tu nejlepší kamarádku :-D
Ale hold se budou muset přemoc, protože ať nad tím přemýšlím, jak přemýšlím, jinak mi to nevychází
@evickah11 to bohužel k místu konání nelze. Je to maličké, stejně jako bude naše svatba. Zasedací pořádek ale chceme aspoň nějak udělat, přibližně, protože chceme předejít konfliktům