Ahojky holky, poraďte mi prosím, jak máme rozesadit rodiče a svědky u svatební tabule, pokud máme rodiče jen ze strany nevěsty a svědky. V čele máme 6 míst. Napadá mě buď mé rodiče na mou stranu a svědky na stranu ženicha a nebo maminku vedle ženicha, tatínka vedle nevěsty a svědky na kraje? Děkuju
já bych tedy asi volila tu druhou variantu kdy je to půl na půl, u nás už ženich nemá rodiče jen já ale zase ženich má tetu se strejdou co jsou mu velmi blízcí tak ti budou suplovat jeho rodiče:-)
Druhá varianta, my oba máme jen maminky - takže vedle nás se posadí a pak s každé strany svěděk. Správně by to mělo být maminka nevěsty vedle ženicha že?
Ladyhacek: Ano, je to správně, ale neumím si představit že by vedle manžela seděla moje mamka a vedle mě tchýně, to jako neeeeeeee.... My to nebudeme hrotit, vedle mě moje mamka, nebo taťka a vedle ženicha to samé...
Jinak co se týče zas. pořádku, mě jde bratr za svědka, ale bude sedět normálně mezi naší rodinou, s mladýma-svobodnýma, prej ať si včele trapčíme sami, že jemu to bude stačit na radnici :-DDD
Ahojte, mám asi nevyřešitelný problém...po 10 letech vztahu jsme s přítelem usoudili, že bysme se chtěli vzít...bohužel jak už to tak bývá, mí rodiče jsou rozvedení a nerozešli se zrovna v dobrém. Řešili jste to někdo? Když jsme byli na svatbě sestřenicím, nebo mé kamarádce, oni tohle naštěstí řešit nemuseli. Jde mi hlavně o to, jak je rozesadit, aby si nebyli na blízku, ale zároveň aby nebyli každý na druhém konci, daleko odě mě. Navíc mají oba partnery. Co teď? Za každou radu budu ráda... :-(
@carmenxxxx někde jsem četla, že po "tvém boku" by měla být ta část, která tě svým způsobem vychovala. Pokud to byla mamka s otčímem, tak by to měli být oni a táta s maceškou by měli být mezi hosty nebo naopak. Naši jsou také rozvedeni, ale vycházejí spolu dobře, takže já to chci mít tak, že máma s tátou budou u nás a otčím s maceškou mezi hosty, i když co nejblíž k nám. ... To horší už je jak se to bude zamlouvat těm dotyčným, aby se někdo necítil ukřivděn. Nehledě na to, že ať je mezi nimi cokoli, tak by měli jít všechny spory stranou, je to přeci Tvůj den ... ;-) Hodně štěstí při řešení