Milé mladé ženušky, máme před sebou oslavu výročí s manžílkem a ráda bych mu na prodloužený víkend připravila výlet....máte nějaké tipy, kde v ČR nebo SK se dá strávit pár příjemných dní? Moc děkuji
My jsme byli na víkendu k přítelovým narozeninám v Táboře v hotelu Nautilus, pokoj velká krása a v okolí jsme měli spoustu programu jao čtyřkolky, koně a svezli jsme se i na velbloudovi :-D
A úžasná Villa Ironia Vysoké Mýto.
Ja doporučujem hotel Lanterna ve Velkých Karlovicích, v lete sme tam boli na dovolenke a moc sa nám tam páčilo. Akurát je tam asi lepšie ísť v lete, v zime je to tak na lyžovanie. Blízko je Rožnov so skanzenom, okolo hotela vedie nova cyklotrasa Bečva do Vsetina a boli sme aj na výlete v Zoo v Lešnej. Inak priamo v hoteli maju Spa (bazen, sauna, para, virivka), masáže, kozmetiku a výborný Coctail bar :-D Príjemné je že do tejto oblasti nechodí moc turistov, na turach sme stretli vždy len pár ľudí
dam svoj tip:sice sme tam mali zasnuby,ale dalo by sa tam ist aj na vyrocie svadby-Lomnicky stit. kuk: noc na Lomnickom stite..
ak by vam vyslo pocasie, ako vyslo nam-bolo by to ze wooooooooow x-) x-) x-) ten vyhlad, atmoska.. naaadheraaa x-)
My máme s manželem takovou tradici - každý rok na výročí svatby jezdíme do "Neznámova". Jeden rok zařizuji já, druhý manža a tak se střídáme. Vždy vybereme nějaký pěkný hotel, ale druhý partner neví, kam se jede a dozví se to vlastně až na místě - proto "Neznámov". ;-)
Co se týká míst, hotelů, tak my byli v těcho a všechny doporučujeme:
Český Krumlov - hotel Romantick (Krumov je krááásné místo)
Kroměříž - hotel Octárna
Jedovnice - hotel Terasa
Mimo náš "Neznámov" jsme byli ještě ve Velkých Kralovicích v hotelu Lanterna (vydrusa o něm píše výše) a shodli jsme se s MM, že Lanterna byl nejlepší hotel, kde jsme byli. Absolutně super, spa prima, obsluha vstřícná, jídlo vynikající a ubytování také ok.
Ještě mě napadá, že jsme byli s MM a synkem v Jindřichově Hradci v hotelu Frankův dvůr a super místo - mimo město (v docházkové vzdálenosti), ale ten klid, rybník hned vedle... a večer nám k usínání kvákaly žáby ;-).
Já doporučuji taky Český Krumlov - penzion Jan. Je to kousíček do centra a celkově je to tam prostě nádreha :)))
Jinak pokud jste horalové, tak teď aktuálně můžu vřele doporučit hotel U Nás v Bratrouchově, blízko Rokytnice nad Jizerou... je to krásně zrekonstuovaný hotel s bazénem, saunou, whirlpoolem a výtečným kuchařem ;)
@nanyska super, díky za tip. koukala jsem na webovky a vypadá to tam pěkně. na jižní moravu jsme chtěli někdy zajet, protože se nám tam také moc líbí, tak třeba navštívíme také Café Fara ;-) .
@civet Před dvěma lety jsme jeli nějak kolem a nestihli to...teď mají i nově ubytování a jsem zvědavá co na jejich kávu bude říkat můj barista :-D ...jinak jsem koukala, že půjčují i piknikový koš (doufám, že naditý ;)) a starou octavii (pokud jsem si nespletla značku), takže kdyby bylo krásně, tak jdeme do toho :-D
@nanyska Hezký typ, hned jdu na to mrknout ;-) já právě taky plánuju kam na první výročí a zaujal mě zámek Loučeň a ubytování v domečku knížete Alexandra, mají tam udělané i různé balíčky v ceně právě třeba šampaňské a jahody na pokoji, snídaně do postele, místo oběda právě naditý piknikový koš ;-) romantická večeře, do toho je tam spousta věcí k vidění tak právě zvažujeme, ikdyž to není teda úplně nejlevnější ;-)
@kajsav Předělávají webovky, takže je najdeš buď na FB nebo http://www.krasnapalava.cz/pokoje-rez... :-N
Hele mamka teď byla na Loučni a byla hooodně zklamaná. Prej to není vůbec útulný, za ty prachy odfláknutý..nevím no..
@nanyska jj, na Pálavě je krásně a spousta krásných míst. takže myslím, že dobrá volba. ať se tam líbí. ;-)
@kajsav domeček knížete Alexandra jsem také už viděla, když jsem hledala vhodné místo pro oslavu výročí. fakt pěkný, opravdu romantika ;-)
@nanyska Fakt a kde tam byli ubytovaní? Ono je tam na výběr ubytování v hotelu což jsou klasické pokoje, pak jsou ta zámecká apartmá vybavená v zámeckém stylu a pak ten domeček ;-) jinak na jižní Moravě jsem kupovala tátovi pobyt k 50. narozeninám, zatím tam nebyli ale pension se mi moc líbí, tak se tam snad někdy taky vypravíme, navíc je to rodinný podnik a pan majitel je strašně ochotný a milý, je to Penzion U Hrádku kousek od Vranovské přehrady x-)
Ty hotely jsou fajn, ovsem vsechny moc velke na nas. nemate tip na nejake soukrome hezke ubytovania? Rodinny hotelik nebo neco podobneho? S moznosti napriklad kola? Dekuji
@lucil07 Vypada to opravdu krasne, ale cennik je sileny - 2500 na osobu na noc? Uf...to je na nas trochu moc:( Ale neco v tom stylu, i kdyz to nemusi byt tak moderni. Kazdopadne spravna cesta:) Dekuji
@linee No mají tam někdy last minuty a já kupovala tenkrát k vánocům balíček-mají tam romantické pobyty a v ceně jsou masáže apod. Vyjde to levněji. Ale i tak tenkrát ten Luxusní víkend pro dva stál 9400-ale stálo to za to.
@linee no tak my taky bydlíme v Praze, mě to nějak nevadí že je to blízko, hlavně když vypadneme z domu a užijeme si pořádnou romantiku jen ve dvou ;-) :-)
sú rôzne možnosti na výlet, minule som videla zže sa da ist na romanticky víkend bývať do kaštiela :) to je podla mna milé
a čo sa týka relaxačných takych je veľa. mna osobne by možno lakali nejaké športovo zamerané výlety.