Holky, teď jsem objednala manželovi 2hodiny na skákacích botách.....v úterý budeme mít 2.výročí svatby, tak bych ho chtěla nějak překvapit...a když to někdy vidí v televizi-tak říká, že by si toto moc rád někdy zkusil....snažím se naslouchat jeho přání....a co vy a dary k výročí?
nám se první blíží, zatím přemýšlím, ale spíš chci vymyslet něco pro oba... druh dárečků který vymýšlíš jsou naprosto super, lepší než nesmyslný krámy - zážitky jsou to nejlepší ;-) ale u nás by to bylo praktikováno spíš na narozky než na spol. výročko ;-)
Ahojky, obnovuji téma :)
Sice je to až za půl roku, ale chci mít čas na přípravu. Budeme mít 1. výročí svatby. A jelikož je pro mě manžel výmečný člověk, chci pro něj něco krásného :) Ale zatím mě napadají pitomosti :-p
Ráda bych ho někam vyvezla :) Abych konečně udělala něco pro rodinu :-D
Prosím poraďte.
@radus2011 Moc Ti neporadím,protože řeším v hlavě to stejné,za 4měsíce budeme mít s manželem 1.výročí od svatby,a taky nevím čím ho překvapit.Napadá mě nějaký romantický víkend někde v horském penzionku.
@radus2011 já už mám vybrané místo-horský hotel Jelenovská u Valašských Klobouk,znám to tam už pár let.od základ.školy jsem tam jezdila na tábory a s rodiči na dovolenou,tak snad to klapne.
Ahoj, také bych ráda obnovila diskuzi. My budeme mít za chvíli rok. Ráda bych pro manžela nafotila Boudoir, kde bych měla na některé z fotek dres (vrchní díl - triko) jeho oblíbeného týmu, který bych mu koupila (vím, že to by ho hodně potešilo) a obojí mu potom dala k výročí. Jen se to krátí, tak snad to ještě stihnu. Pokud ne tak nevím - možná zamluvit pokoj s vířivkou? Ráda si přečtu další tipy :-) .
@framboise ahoj. Myslím že nápad máš super!!! ;-) myslím, že tohle by se líbilo každému chlapovi :-) a teď se mi nasadila brouka do hlavy v čem bych se musela nechat vyfotit já, přítel totiž na sport moc není, spíše ho baví počítače :-D
@didinka22 Tak myslela jsem, že už to nestihnu a sehnala jsem fotografku :-) !! 18. jdu fotit, snad by do té doby měl přijít i dres. Noo jsem nadšená :-D .
PS nahá a před sebou jen no'tas (nebo menší části - třeba myš - dle odvahy :-D :-D :-N )
Ahojky!Také bych chtěla poradit co k prvnímu výročí od svatby:-) Výročí máme 15.9. a vůbec nevím co, chtěla bych něco pěkného...napadá mě i někam vyjet...ale kam??Má někdo nějaké pěkné místečko třeba i s masážema atd..?Mohli by jsme se tam pokoušet i o miminko :-)))
@chakka My slavime ale tak nejak bez daru.. prvni vyroci jsme vlastne spis nahodou oslavili behem vikendu s kamarady na chalupe, ja upekla repliku naseho svatebniho dortu a manzel koupil lahev kvalitniho rumu me oblibene znacky.. a druhe vyroci "oslavime" asi tehotenskym focenim :-) nejak jsme se s manzelem shodli na tom, ze si darky k vyroci ani davat nechceme, ja akorat zavedu tradici vzdy upect nejakou variantu naseho dortu
Já doufám, že budeme postupovat podle tohohle: http://cs.wikipedia.org/wiki/V%C3%BDr...
Pokaždé si dáme drobnost z materiálu, jaká je to zrovna svatba. Už se těším na pořádný briliantový prsten. :-D :-D
@chakka manzel dostal k 1.vyroci svatby oznameni, ze cekame 3.dite. Ani nevim, jestli jsem k tomu pridala jeste neco, protoze si ruzne darky davame i behem roku, kdyz nic neslavime. Ja si k vyroci prala rodinne foceni, abychom meli krasnou pamatku :-)
My si doufám nadělíme dovolenou u moře, ale protože od března rekonstruujeme tak nevím jak na tom budeme s penězi a taky bychom chtěli už začít pracovat na mimču - to by byl nejhezčí dárek a zároveň i manželovi k narozeninám - čtyřicátým:-) Myslím, že by mu nikdo nedal lepší dárek..