Už brzo nám to zase začne...Co si tady popovídat, vyměnit dobré i špatné zkušenosti a nápady, týkajácí se tého profese, nebo si jen ulevit dušičce? Co si budem povídat, ono to učitelování a vychovávání není vždycky medík...
Ahoj holky :-)
Tak 1. pololetí za námi :-) S dětma jsme byly za odměnu za výzo na výletě vlakem v cukrárně ;-) Byl to mazec :-D
@markitka A co to je za zkoušku? Kolik máš ještě pokusů? Výzo píšeme ručně, takže nic netisknu :-N
Vážené paní učitelky,
hlásím se jako další budoucí navěsta a zárověň jako další budoucí učitelka. Využila bych ovšem tohto fóra o jednu malou prosbu na Vás. Vím, že tato stránka je určena především svatbě, přesto bych Vás tímto chtěla poprosit o vyplnění následujícího dotazníku. http://didakticka-hra-na-zs.vyplnto.cz/. Je to dotazník pro učitele, kteří učí, nebo někdy učili čtení a psaní. Potřebuji ho pro svojí diplomovou práci a není snadné sehnat tolik dotazníků kolik bych potřebovala. Proto se na Vás obracím se na touto formou.
Nějak jsem si toho na sebe vzala moc...letos stánice a pak svatba... No ale snad to všechno nějak spolu zvládnem. Předem děkuji za ochotu..
Ahojky holky, tak mám za sebou promoci :-) a jak se tu máte, koukám, že návštěvnost nic moc....neuvažovali jste o soukromé skupině?? Máme na MK a jsme moc spokojeni, tak nějak píšeme uvolněněji...
Jinak Kuba nám dává zabrat, je to malé torpédo, je hodný, ale hodně živý :-D :-D :-D
Jak studující?? Zkoušky dopadly dobře??
Ahojky, Reny mooooc blahopřeju, že jsi to zvládla!!!! Taky mi tu přijde mrtvo, mám na tom podíl i já, popravdě mě 4 roky po svatbě už beremko tak moc neláká a doby, kdy jsem tu byla i několikrát denně jsou dávno pryč. Jak vlastně funguje ta soukromá skupina. Myslím, že pro nás 3-5 "inventářů" by to nebylo špatné.
@allie děkuji x-) x-) No já jsem chodím jen za Váma a to poslední dobou ta docházka trochu vázla, ale teď už by to mělo být lepší....už tu nemám ani fotky...apod.
(hi novinka, doufám, že ti nahoře vysvítilo upozornění :-D :-D soukromá skupina - založí někdo z nás, přidá členy, a jen ti tam mohou chodit, když bude chtít někdo přidat, napíše zakladatelce skupiny)...
ahoj holky,
renat2 gratuluji ;-)
pro mě osobně teď bylo hodně náročné období - hlavně zdravotně, už je to snad lepší, musím věřit a víra má mě uzdraví :-)
jinak ve škole po nás chtějí recenze, IVP,... je toho hodně. Ale aspoň že už začalo jaro :-)
a co vy? jak se máte?
http://www.beremese.cz/diskuse/tema/p...
Zda máte povolený přístup zjistíte lehce - buď Vás to tam pustí nebo ne :-D :-D
V druhém případě samozřejmě přidám, stačí písnout do IP :-)
ahojky holky,prosím,vím že to sem nepatří,ale často jsem do téhle diskuze dávno chodila.teď už nestíhám,ale prosím vás o pomoc mé třídě v MŠ
kdo nás chce podpořit ,a umožnit vyhrát vstupenky na představení Popelka na ledě,dejte hlas naší školce,
FOTKA S RŮŽOVÝM PODKLADEM-MŠ JAKLOVECKÁ
Děkujeme:-)
http://www.popelkanalede.cz/souteze/...
klidně posílejte dále
Děkuji mooooc:-)
Mám vystudovatnou ISŠ, obor zdravotní a sociální služby. Maturovala jsem ze základů pečovatelství a pedagogiky. Mohu pracovat jako vychovatelka nebo asistentka, nebo musím ještě studovat ped. miminum,udělat si kurz na asistentku nebo mi stačí že mám tu maturitu ze zákl. pedagogiky. Budu ráda za odpověď... :-)
Ahoj holky,jsem tady nová.Jsem z Petřvaldu u Karviné.Nyní jsem na mateřské.Mé vzdělání -vychovatelka. :-) ivt Nevím určitě,ale myslím,že si budeš muset doplnit to pedagogické vzdělání,třebe v celoživotním vzdělání na univerzitě.Já jsem dělala vychovatelství na 4 semestry-2 roky.Měla jsem gymnázium a pracovala jsem ve škole v družině a pak jako asistentka pedagoga a nakonac v 0. třídě.To se mi líbilo nejvíc.Přemýšlím o dalším studiu.Sehnat tady práci v družině je velký problém.Snad se něco najde.Holky držte mi pěsti Dík D :-)