ale, prosímtě :-D
mě zemák a děják nebavil už na základce, ale literatura a umění je moje láska, takže tam je to stokrát lepší. Ale za ten zemák hlavně se stydím =-)
Teda holky, já byla taky v šoku z historie... Jsem na fildě, tak si říkám, že bych měla mít větší přehled v humanitních oborech. Ale já měla plnej počet v přírodních vědách :-D Za to ten dějepis jsem teda pěkně zkonila :-S Literatura byla celkem O.K. Ale v umění jsem pohořela na takových blbých otázkách, jako jak se jmenuje poslední díl Harryho Pottera. To je copak umění??!!?? Čekala jsem otázky o výtvarným umění, architektuře, divadle, hudbě... Možná něco o filmu - ale to spíš nějaký klasiky. Aspoň třeba Kubrika. Ale Harry potter, to mě fakt nenapadlo =-)
taky mi přišel těžkej zemák, a to i v tom zkušební testu, co byl na netu předtim, oba - zkušební i tenhle ostrej jsem měla pokaždý za jedničku, ten ostrej dokonce líp bodobě, ale přišlo mi, že nebyl úplně šťastně poskládanej, např. když vezmete v úvahu, že tam dost otázek bylo na Slovensko, tam mohly uspět spíš starší generace než my