Svatební focení v Ostravě

Nevěsty, prosím poraďte mi nějaké hezké místo pro focení novomanželů . Děkuji za tipy
Odpovědět
Profilova fotka
Hodně záleží na tom v které roční období máte svatbu a v kolik hodin plánujete focení. Také není špatný nápad volit lokalitu podle tématiky svatby.
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží, kdy to bude. V Ostravě krom dolní oblasti Vítkovice moc pěkných míst není (a pokud ano, camrají tam lidi, což je problém asi většiny parků), takže je lepší vyjet kousek za Ostravu. Těch pár pěkných lokalit je např. rybník na Vřesině (viz 1. foto), tam se ale bude brzy dělat obchvat na Opavu, kdoví, jak to tam bude za chvíli vypadat (zatím tam nic není), no je to u ulice U skalky, Vřesina. Ten obchvat ale už dělají od doby, co jsem chodila na střední, takže kdoví, třeba to bude ještě přístí rok O.K. :-) Další celkem hezké místo je park u Sanatoria Klimkovice, když počasí přeje, je tam výhled na celé Beskydy, v zimě, pokud sněží a mrzne (a zároveň fouká silný vítr, což je na Hýlově asi pořád), tak jsou tam naprosto úchvatné jehlice na stromech :-) Teď na podzim je to tam taky hezké, dají se tam najít různá zákoutí na focení (viz. 2. foto) Třetím místem, které je taky fajn, je Klimkovický park. Ten je nejkrásnější teď na podzim nebo v zasněžené zimě. 3. foto je ze začátku parku, jedna z mála, co jsem našla, krajiny moc nefotím, takže fotek jen prostředí moc nemám :-) Každopádně ty podloubí jsou na svatební fotky krásně využitelné, tam za nimi pokračuje parčík s cestičkami a různými zákoutími. Další místo, kde dělala kamarádka svatební fotky je na výjedu na Opavu kousek za Porubským Globusem viz odkaz: http://mapy.cz/zakladni?vlastni-body&... Pokud chcete, můžu soukromě poslat její fotky, abyste měli nějakou představu. Mám na tomto místě fotit příští týden. Další možností je Třebovický park, ten sice není asi žádné terno, ale nechodí tam tolik lidí jako do Komenského sadů a jsou poblíž i celkem hezké koleje a louka, takže se to dá i takhle propojit. Ufff, snad jsem Vás nezahltila moc informacemi :-D
Odpovědět
Moc děkuji za tipy. Svatba budepřístí rok na konci června. Rádi bychom focení v Klimkovickém parku. Za fotky budu moc ráda můj email je Terezicka1991@seznam.cz. Jetě jednou všem děkuji za tipy :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?