Odpověď na příspěvek od zanda92:
Jelení lůj je to jediné, co používám, ale musela … @zanda92 Noční maska na rty od Sephora Collection. Nanese se večer, přes noc se sama vsákne. Je to v takové tubičce. Když jsem na tom nejhůř, stačí mi většinou dva tři večery a všechno je zase v pořádku :-)Odpověď na příspěvek od zanda92:
Wau tak maska na rty zní zajímavě. Napíšu to sest… @zanda92 Dej pak prosím vědět, jestli se osvědčilo i to sérum, jsem zvědavá ☺️Odpověď na příspěvek od zanda92:
Ahoj, mám dlouhodobě problémy se suchými rty. Čas… @zanda92 Já taky trpím na suché rty hlavně teď v zimním období, ale co mi fakt zabírá je scrub na rty, je to jako bys měla cukr na rtech, ale promneš to mezi rty a za chvíli je máš hebké a můžeš být venku klidně celý den a nepopraskají ti, je to fakt super :)Odpověď na příspěvek od diahavlova:
Já teda používám taky obyčejný jelení lůj, ale st… @diahavlova Nebolí, musíš si to nanést jemně na rty a těma to opatrně promasírovat, pak to i hezky hřeje, ale rozhodně to nebolí a efekt to má lepší jak ten jelení lůj :)Odpověď na příspěvek od zuzkavagnerovic:
@diahavlova Nebolí, musíš si to nanést jemně na r… @zuzkavagnerovic a který kupuješ? :)Odpověď na příspěvek od diahavlova:
@zuzkavagnerovic a který kupuješ? :) @diahavlova https://www.notino.cz/barry-m/lip-scr... tenhle, příjemně voní :)