Suché rty

Ahoj, mám dlouhodobě problémy se suchými rty. Často praskají a osychají. Vyskočila na mě reklama s hydratačním sérem na rty. Myslíte, že to mám zkusit, nebo máte nějaký osvědčený recept?
Odpovědět
Klasický jelení lůj není špatný :) a jsou i rtěnky, které v sobě mají hydratační látky. Dobré je pít hodně vodě, aby probíhala i dostatečná hydratace zevniř.
Odpovědět
Jelení lůj je to jediné, co používám, ale musela bych ho mít na rtech nonstop, aby problémy ustaly. Proto bych chtěla vyzkoušet něco jiného. Tu hydratační rtěnku mám, ale nechci být namalovaná každý den. Pitný režim se snažím dodržovat, ale je pravda, že ho někdy zanedbávám 🫣
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od zanda92:

Jelení lůj je to jediné, co používám, ale musela …
@zanda92 Noční maska na rty od Sephora Collection. Nanese se večer, přes noc se sama vsákne. Je to v takové tubičce. Když jsem na tom nejhůř, stačí mi většinou dva tři večery a všechno je zase v pořádku :-)
Odpovědět
Wau tak maska na rty zní zajímavě. Napíšu to sestře jako tip pro Ježíška, ať se mám na co těšit 😊 a do té doby asi vyzkouším to sérum. Moc děkuji za radu.
Odpovědět

Wau tak maska na rty zní zajímavě. Napíšu to sest…
@zanda92 Dej pak prosím vědět, jestli se osvědčilo i to sérum, jsem zvědavá ☺️
Odpovědět

Ahoj, mám dlouhodobě problémy se suchými rty. Čas…
@zanda92 Já taky trpím na suché rty hlavně teď v zimním období, ale co mi fakt zabírá je scrub na rty, je to jako bys měla cukr na rtech, ale promneš to mezi rty a za chvíli je máš hebké a můžeš být venku klidně celý den a nepopraskají ti, je to fakt super :)
Odpovědět
Já teda používám taky obyčejný jelení lůj, ale stejně se mi čas od času stane, že mi ty rty popraskají. Ale o scrubu slyším poprvé. A to nebolí, když dáš něco zcukernatělýho na popraskaný rty? :O :D
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od diahavlova:

Já teda používám taky obyčejný jelení lůj, ale st…
@diahavlova Nebolí, musíš si to nanést jemně na rty a těma to opatrně promasírovat, pak to i hezky hřeje, ale rozhodně to nebolí a efekt to má lepší jak ten jelení lůj :)
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od zuzkavagnerovic:

@diahavlova Nebolí, musíš si to nanést jemně na r…
@zuzkavagnerovic a který kupuješ? :)
Odpovědět
Tak sérum je taky super. Šla jsem přírodní cestou přes alpik, aplikuju ho jen jednou denně a rty mám výstavní. A to ještě nemám tu masku 😊
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od diahavlova:

@zuzkavagnerovic a který kupuješ? :)
@diahavlova https://www.notino.cz/barry-m/lip-scr... tenhle, příjemně voní :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?