Prstýnky z chirurgické oceli. Jak koupit přes internet?

Máte někdo zkušenosti s kupováním prstýnku z chirurgické oceli přes internet? Nevím jak mám vybrat velikost. Díky za radu.
Odpovědět
Ahojky! Já osobně ne, ale myslím, že spousta holek tady řešila prstýnky přes net. Je tady už určitě nějaká taková diskuze
Odpovědět
Zkus tohle http://www.beremese.cz/forum/show.php...
Odpovědět
Ahoj, my jsme si teď objednali a všechno bylo úplně v pořádku, někde jsem četla že je lepší objednat o číslo menší - to jsem udělala a strašně jsem se bála že mi nebude, ale sedí perfektně. Přítelovi jsem objednala stejnou, protože co si zkoušel ty velikostní kroužky ve zlatnictví, měl co dělat aby ho sundla a to byla zima. Nebo zkus zajít do nějakého obchodu kde prodávají prstýnky z chirurgické oceli a zkus si nějaký abys věděla.
Odpovědět
Velikost vyzkousej v nejakem klenotnictvim. mam prstynky pres net, ale velikost bych si odhadem nelajsla
Odpovědět
dastula: já myslela, že spíš větší? Já zkoušela prstýnky z CHO ve zlatnictví a některé v 54 mi byly suprově a někté velké. Tak nevím. Záleží taky na šíři prstýnku. My jsme téměř na 99% rozhodnutí je objednat e-piercingu. Četla jsem tady na diskusích na ně jen chválu a zatím skvěle spolupracují (můžeš si vymyslet vlastní, co nemají v nabídce)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?