Poštovné a bazarový prodej, jak řešíte?

Profilova fotka
Holky,prosím Vás ,jak řešíte bazarový prodej a poštovné?Já mám napsané ,že po doručení peněz na můj učet ihned odesílám balíček,ale dnes se mi třeba stalo,že mi na poště za balíček naučtovala paní mín než jsem naučtovala kupující,bylo to sice jen o 6Kč mín,ale i tak,nechci aby pak někdo říkal,že ho okrádám,..paní kupující jsem to napsala a řekla,že to nemám řešit,ale může se stát,že by se to někomu nemuselo líbit..tak jsem kapánek bezradnáá...můžete mi prosím poradit .Děkujii
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, s tímto bych si vůbec nelámala hlavu, tohle je normální, s tím se počítá... tak to prostě funguje. Zase je pravda, že ty máš nějaké výdaje ještě třeba s dopravou na poštu, nebo třeba s balením - pokud samozřejmě nejde o velký rozdíl, tak si myslím, že je to v pohodě - hlavně už dopředu oznamuješ kupujícímu, kolik si za poštovné účtuješ a kupující tím, že ti vše uhradí poštovné akceptuje.
Odpovědět
Česká pošta má na svým webu kalkulátor na výpočet výše poštovného, dle váhy, částky a podobně. A odpovídá to skutečnosti. Zde je odkaz http://kzas.ceskaposta.cz/CleanForm.a... :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?