Já jsem taky čekala, že to bude lepší. Na české poměry mi to přijde dost nereálné, ta Katka není zas tak ošklivá, takových holek je plno a pochybuju, že na ně všichni koukají skrz prsty. No co, třeba další díly budou lepší.
Mě na tom vadí, že je to tak nereálné, ta hlavní hrdinka je mega inteligentní vystudovala kdeco, umí kolik jazyků a chová se a vypadá jak debil. No, ale podle prvního dílu se nedá soudit, originál jsem neviděla.
Originál byl bomba, tohle je naprosto to samý, jen v Čechách, a vážně to vyhlíží jako parodie. I ty jména jsou podobný. Hrůza, úplně kazí dobrý dojem z původní verze - Katka má vystudováno kde co a vypadá na dvacet. To původní Betty aspoň vypadala ke třicítce...
Prostě jak má někdo brýle a rovnátka, tak je hned ošklivej... to neni dobrý....
:-) A na konci z ní udělají krásku tím, že jí brýle sundají a rovnátka taky a případně make-up... no prostě ze života.
Pro mě ztráta času.
Misicka455 - pročpak sundávat rovnátka, aby z ní byla kočka;-) ???? Mě je sundávali cca před rokem a půl a pěkně jsem to "obrečela", brala jsem je jako svoji přednost a všem se móóc líbily ;-).
Jinak seriál se mi vůbec nelíbí, mají ho nepřirozeně natočený, ikdyž jsem ho viděla jen chvilku...., nedalo se na to dívat 8-) .
Jj, ztráta času.
No právě to je to, že s brýlema a rovnátklama může je holka hezká, ale tady v tom seriálnu vytvářej takovej dojem, že být v pubertě a mít rovnátka a brýle, tak si jdu hodit mašli. Ale jak jim to lidi žerou a mají sledovanost, tak proč by to nevysílali, no ne?
já nechápu, jak se na to někdo může koukat, já jsme omylem zahlídla kdysi ošlivku Bety a z Katky jsme viděla z obou dílů dohromady cca 5 minut afakt stačilo....
Salome - myslíš že Ošklivka má velkou sledovanost??? To určitě ne, bude to stejný propadák, možná ještě větší než byl seriál o právnících - už ani nevím jak se jmenoval 8-( , dávali ho vloni.
Fakt, jo???? Tak to já vůbec, akorát jsem machr přes Růžovku ;-) a Divokého anděla x-), ale to už je stará záležitost =-) . Já telku bohužel moc nestíhám :-( , s bídou zprávy.
já seriály nesleduji vůbec, jen jsem viděla pár dílů těch světel z pasáže, a docela se mi to líbilo... . Jinak nesleduji kromě House nic. Ale ten je super.
ahoj, nečtu poctivě celou diskusi, ale souhlasim s váma, je to okopčená ošklivka bety, kdyby jí alespoň změnili provfesi a obor. Dokonce jsou tam i stejné scény co si vybavuju z bety. Dost mě zklamali, jako bysme nemohli vymyslet něco svého, třeba oškliváka xavera :-)