Zakládám toto téma nejenom proto, že se tu rozmohla témata již podobná(jen jiné ročníky), ale také proto, že by mě docela zajímalo, kolik je nás, né už tak úplně nejmladších nevěst ;-) . Docela někdy valím oči, jak mladé nevěstinky tady jsou, až se úplně skoro stydím :-. . Takže...., přidá se některá??? :-)
ani nevím... už se mě to drží dlouho.. asi chřipka :-)
ale má to stejný průběh, jaký jsem měla před 10-ti lety s mononukleozou...furt se mi to vrací... kašel, rýma, bolení v krku...
myslím, že se do té šiše fakt zamiloval a došlo mu, že si to po"ral...ale jinak to, že je upřímný a skvělý hraje na stopéro... já čoveče sms poslala, i když to nikdy nedělám... :-)
s ivou by neprošel, dívala jsem se na vv stránky a ona tam má nejvíc hlasů, pak Dominik a pak Milan, Juli, Nancy, Veronika a pak až Dan...teď jsem koukala, že dominik předběhl Ivu :-)
Ahojky holky, Sabča, mononukleozu prodělala v zimě moje skoro švagrová, dodnes musí držet nějakou dietu :-| , to je také zákeřná nemoc :-| .
Jinak já vůbec nelituji, že jsem se pro vdavky rozhodla v tomto věku, naopak, jsem tomu ráda. Dá se říct, že mě to ani dřív nenapadlo. Možná by jsme se nevzali vůbec, ale nějak jsme to přehodnotili, když se nám dlouho nedaří počít mimčo. Ale určitě sňatek je něco krásného a přirozeného, prostě to tak má být.
Vyvolené 1 jsem sledovala hodně, vv 2 už méně, vv 3 vůbec :-| . Tak přeji příjemnou podívanou:-).
Jo, jinak jsem ráda, že nás je tady víc ;-) .
Pa
já jedničku docela dost, dvojku vůbec a trojka mě docela chytla :-)
já bych řekla, že je nás tady většina, ne? :-D
teď sedmdesátý ročníky rodí a berou se...jo, Husákovi děti :-)
Jo, to jsou nejkvalitnější ročníky ;-) .
Ale musím přiznat, že se mi moc líbí fotečky mladých nevěstinek, je to prostě nádhera, je na nich leckdy vidět ta bezstarostnost a svěžest x-) , kdežto já jsem někdy hodně vyčerparná - nejvíce pracovně a cítím se strašně 8-( .Každé má své pro a proti ;-)
já myslím, že i ty mladé nevěstinky jsou unavené a vypadají vyčerpaně ;-)
mě se líbí fotečky všechny.. nejvíc jsem se nasmála svatbě nanečisto... to byl masakr!!!
Néééé, já nemyslím únavu ze svatebních příprav, tu má samozřejmě každá ;-) , teda skoro. Já jsem to myslela trošičku jinak ;-) .
Kdo měl svatbu na nečisto???
jo jo, jsem to spíš psala podle mých momentálních pocitů, a cítím se fakt hrozně, nakupilo se toho na mě poslední dobou víc a já se tím musím prokousat, tak že to určitě půjde vidět i na těch fotkách. Ale co, hlavně že nás oddají ;-) :-) .
Ten odkaz, to má být svatba nanečisto???? Co to vlastně znamená? Nějak nejsem v obraze :-.
holka slavila 30, tak jí udělali svatbu nanečisto :-)
já vypadám taky děsně..ale stejně jsem vypadala, když mi bylo dvacet a měla jsem mononukleozu :-)
nějak mi to nepřijde...
Dobrý nápad to určitě byl, hlavně když si to užili ;-) .
Třeba to tady trochu popíchnu, ale myslím si a stojím si za tím, že z takových věcích by se moc legrace dělat neměla. Jednou z pitomosti, ani nevím co mě to napadlo, jsem asi před 4roky řekla příteli, že jsem těhotná, chvíli jsem to vydržela nevyprsknout smíchy, byl hrozně šťastný atd, ale v tom jsem to nevydržela a vyklopila jsem pravdu. Nechápal. Teď bych si za to nefackovala, protože děti přirozenou cestou mít nebudem. Tehdy jsem to samozřejmě netušila. Neříkám, že to je tím, že jsem si tehdy z toho dělala srandu, ale.... . Nejsem věřící ani nějak zvlášť pověrčivá, ale určitě zvyky, třebas ty svatební ctím.