Ahojky!
Koukala jsem, že je tu móda diskuzí dle roku narození.
Tak se hrdě hlásím, že jsem se narodila před 30-ti lety.
Za svůj život jsem toho stihla až dost.
Mám za sebou nevydařené manželství a teď se pomalu hrnu do nového.
Děti zatím nemám žádné, ale po svatbě to určitě napravím ;-)
A co Vy ostatní "třicítky"? :-D
Tak já se k vám taky hlásím i když mám o dva roky navíc a stejně jako arietistka mám za sebou svatbu rozvod dítě a svatbu doufám že už poslední protože když to tak všechno vezmu zpátky zjištuju že všechny chlapy jsou stejný a tak je lepší se domluvit s tím kterýho mám 8-) protože ten je nejlepší i když má své chyby. A má třicítka byla naprosto úžasná přišli všichni koho mám ráda a kdo je mi nejbližší prostě super a krátce po tom jsem otěhotněla ;-)
..ahoj holky, tak my mame s milacikom pred svadbou ;-), prvou, nasou, jedinou x-)
..30tka bola prijemna, na to, ze som ju nechcela slavit vobec tak postupne sme to slavili skoro 6dni :-N ...ale nic burlive, skor uz take 30tkove pohodove to bolo :-N =-) =-)
Atinkaa, no v tom , ze doteraz tu boli hlavne slobodne kocky a ja uz celu vecnost vydat a este aj dvojdetna :-) baby, tak ja som 30ku mala teda skvelu, mame obrovsku zahradu, postavili sme stany, pozvali cca 60 ludi, deti sa vyjasili v bazenikoch a na piesku, my sme sa povalovali v travick ea papkali, bolo to fakt super, snad aj 50ku tak pekne oslavim :-D