Odpověď na příspěvek od safovaverca:
Ahoj ženský:o)) Zajímá mě, kdo je na tom stejně … @safovaverca Verčo neměj z toho strach, stáva se a třeba mu jí dáš trochu pozdějí, třeba bude mít z toho ještě větší radost. Ale upřímně měla jsem podobnou situaci, 3 dny před vánoci, jsem dostala mail, že herní klávesnice nedorazí včas a co bude s ní dál se nevědělo. Přítel totiž hraje hodně na počítači ale i tak se mi hodně věnuje ale to je vedlejší. V ten moment když jsem si říkala, že mu nedám asi jen parfém s ponožkama a že potžebují něco vymyslet. Vzpoměl jsem si, jak jsme jednou měli debatu o zavedení diskokoule do jeho officu neboli herní zóny haha jojo. Ale to jsem ho nějak přemluvila ať si jí nekupuje, že zbytečně utratí peníze. Ale osud vzal svoje, vmísto diskokoule jsem mu koupila a teď pozor, různobarevnou sirénu. Byl z ní uplně nadšen, přičemž to byla uplná náhoda, jelikož jsem jí našla přez známou která si projížděla tiktok asi a najednou se jí objevila reklama. ihned jsem šla na ten blog a objednala mu tuto sirénu https://pelek.eu/products/signalni-ma..., která u něj stojí doteď na stole. Takže jestli bys Verčo chtěla překvapit svýho partnera nebo kdo jiná tak odkazík jsem vám již dala.