Narodila se některá z vás 26.11.1982?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky, prostě by mě jen tak zajímalo jestli je tu některá z vás narozená v tomhle datu :-D :-D :-D
Odpovědět
Nyky, můj manžel 14.4.1983 ;-) A nejlepší kamarádka 6.4.1981 ;-) Jsem obklopena Berany... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
manžel je 19.4. že vás tu beranů je :-)
Odpovědět
Já 24.8.1985 (panna), přítel 4.8.1975 (lev). :-)
Odpovědět
Profilova fotka
můj bývalej 10.5.80 teda Nyky, co my nemáme společného :-)
Odpovědět
ladenka Jsme přesně stejně staré, já jsem taky 24.8.1985 :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nyky já jsem taky beran 18.4.1980, nejstarší dcerka 22.6.1999 na můj svátek, druhá dcerka 3 týdny po té první11.7.2002 a nejmladší se na rodila 5 dní před míma narozkama 13.4 2004
Odpovědět
ambret Můj přítel je 22.6 (akorát že 1981) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Arvet, tak to měl nedávno narozeniny, že přeji vše nej ;-) :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem 11.7.79, manža 6.6.77, svatbu jsme měli 7.7.06 a termín porodu mi vychází na 8.2.08, taxem zvědaf :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ambret, tak to jsem stejně se Tvojí druhou dcerkou, jupí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Takže máš narozeniny na můj svátek to je dobrý
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky, já jsem 26.8.81 a moje dvojčata - holky se narodili o měsíc dřív před termínem a to přesně v den, kdy jsem se narodila já, takže jsou 26.8.04.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Drexi tak to byl super dárek k narozeninám. Mě se Nikolka narodila 10 dní po termínu, čekala na ten můj svátek
Odpovědět
Profilova fotka
terez, nestvi me, se ti to musi povest 7.2...jasny?
Odpovědět
ahojda, já jsem 26.11., ale 78 ;-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
kristi: no budu se snažit :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Cech teda co jsem to napsala, já mám svátek 22.6 já už jsem tu z těch datumů nějaká zmatená :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ambret: to je fuk :-) kristi, ale zase když jsem o tom přemýšlela, miuš je 7.2.07, tak my bysme mohli bejt 8.2.08, ne??? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
terez, to by bylo taky pekny....ja si to zase necham az na 2009 ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
a já 2010 a budem to mít z krku ;-)
Odpovědět
Tak já jsem se narodila 25.12. a můj manžel 3.12. :-)
Odpovědět
tak já jsem 24.4. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
kalerat 24.4 má svátek můj táta, brácha a děda
Odpovědět
Jiří :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Přesně tak ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem 19.4, můj syn 17.4, dcera 8.4 a táta 16.4. Jak je duben, u nás rodíme :-D
Odpovědět
ahoj niko, u nas se taky v dubnu rodilo jak blazen... mamka 6.4, segra 20.4., tatka ma teda jen svatek 27.4., nas pejsek 15.4. a ja jsem na aprila, takze 1.dubna 1988. takze kdyz jsme vsechny zensky tvrdohlavy beranky, dokazete si predstavit, jaka to je domluva!!! milasek je zase 29.5.1987... a svatek ma 29.9., ja 24.5. jo a pridam jeste jednu kuriozitku-ja i milasek mame stejna posledni 4 numera rodneho cisla a navic jsme narozeni ve stejne porodnici (bydlime od sebe dooost daleko)... tetina rodina je zase cela kvetnova-teta narozky 7.5., sestrenka svatek 17.5., teta jako ja svatek 24.5., jeji manzel a syn 25.5., sestrenka narozky 27.5 (stejne jako moje druha sestrenka a muj kamarad...) uz tech shod radsi necham...
Odpovědět
bethanka: já taky 31.7 ale o pár let dýl
Odpovědět
jejda sem se tam nejako upsala, strejda s bratrankem majis vatek 23.5., ale to spis jen proto, zby ten den nahodou nemela svatek nejaka holka, nemam u sebe cesky kalendar...
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?