Michaeldegraffenreidt zavináč gmail tečka com

Zobraz úvodní příspěvek
Napsal vám někdo z kontaktu michaeldegraffenreidt@gmail.com ? Zdá se mi to jako jeden velký podvod. V bazaru mi napsal, že má zájem o svatební šaty. Že prý je z USA a mám je poslat dceři do Jižní Afriky. Tak jsem mu napsala, že až budu mít peníze na účtu, tak šaty pošlu. Přišel dlouhý ne moc milý email, uvidíme, jak to bude pokračovat dál. Jestli máte podobnou zkušenost ozvěte se. Dočetla jsem se, že jsou to běžné podvodné praktiky, zboží odešlete a nikdy ho už neuvidíte a peníze taky ne. Navíc mi přišlo do spamu potvrzení z nějaké jeho banky, že odeslal platbu, ať okamžitě odesílám zboží....
1
2
Profilova fotka
Drahe damy, také jsem obdržela email...od misulka291@gmail.com jsem strasne rada, ze jsem saty neposlala a prislo mi to hned zvlastni,ale samozrejme jsem se pochlubila s cislem uctu a adresou....je to peknej podvod.je neuveritelne jak jsem si mohl ajen na vteřinu myslet ze je to mozne!!!!!.....
Ahoj, taky jsem obdržela stejný mail 19.1.2013 jen z jine e-mailove adresy : bailytimmy@blumail.org Tak si dejte pozor I really do appreciate your responds ,Am From USA...I will like to offer you sum of 330euro plus the postage via LOCAL POST OFFICE to my daughter due to the urgency i need this item for her..i will be paying you via bank transfer direct to your account ,however this is my daughter address Name : Ncebakazi Bango Address : 01 648 Lievaart street Proclamation hill City: Pretoria Zip Code : 0182 Country : South Africa I will be waiting for your bank details so that i can make the payment immediately ..
@broucek250 já přišla jen o šaty a poštovné "naštěstí" ten dodatek mi nepustili na poště, už je ten účet zablokovaný a nepřemýšlela si nad nějakým podáním trestného oznámení na neznámého pachatele?
@untanta Já jsem jí napsala "výhružný" meil že pokud mi nepošle slíbené peníze nebo šaty a částku za poštovné zpět předám vše policii.Hned druhý den byl její meil zrušený (nedoručitelná zpráva).A na policii nevím kam konkrétně bych se s tímto podvodem měla obrátit a nevím jestli by mi mohli pomoc, z větší části je to moje blbost :-(
@untanta Ahojky, nebudeš tomu věřit, ale dnes se mi vrátily z Afriky od Ncebakazi Bango svatební šaty (výhružný e-mail asi zabral) ještě tak kdyby poslala peníze, ale tomu nevěřím.........ale aspoň něco. Pa
wow :O , ty jo, závist a gratuluju :) a nic si neplatila? a kdy se ti to vlastně stalo, myslíš, že je to na popud těch emailů nebo že adresa doručení neexistuje? byl balík rozbalený?
Profilova fotka
Zkušenosti podobně postižených najdete taky v této diskuzi: http://www.beremese.cz/diskuse/mojasv...
@broucek250 mohla bych tě poprosit, jestli by si mi ten výhružný mail poslala na můj? děkuju a přes jakou společnost si ten balík posílala, já přes DHL
1
2

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?