Ahoj holky,
nenašla jsem tady podobnou diskusi a myslím že to tady bude divoké, když začnu toto téma, ale nedá mi to. Příští týden se s manželem chystéme do swingers klubu, mám trochu obavy, máte s tím tady některá zkušenost? :-)
Já už koukala, jen že se to teď nějak zahltilo odpůrkyněma, ale některý předchozí stránky sou k pokukání.. :-D Tak doufám, že se zas přidá ta druhá strana! :-D I když já sem tam úplně přeci jen nepatřím.. :-N
calisto :-D je to akce, kdy dojde víc párů, pije se a když je chuť tak se vymění partneři, ale výměna není povinná ;-) ale většinou tam jdeš s tím, že si partnera vyměníš :-D
To si bohužel nemyslím, že by museli dodávat papír od doktora.. Ale vy ste snad někdy vyžadovali od přítele (nového sexuálního) papír, že je v pořádku?
To každopádně, v tom s tebou souhlasím, že riziko rozhodně hrozí, ale na swingers se nedostanou žádní úchyláci bez partnerek (jasně, že trocha úchylnosti asi je třeba), ale to by pak člově nesměl spát s nikým (i když teď je to určitě trochu jinak, když máme stálé partnery či už manžely), ale vždycky to bylo s někým prvně, jestli teda nebyl ten první manžel.. Sem se do toho nějak zamotala, ale snad mě chápeš, jak to myslím.. ;-)
Ale kdo chce chodit na swingers, tak ať si tam chodí, ne? :-)
holt proste u vseho co clovek dela si musi rozmyslet jestli na sebe vezme riziko s tim spojeny, lidid co chodi na swingers nebo maji hodne sexualnich partneru na sebe to riziko berou a nevadi jim to, rozhodli se sami
ale uprime clovek muze mit v zivote jenom jednoho partnera nebo jenom mit sex jenom jednou a nakazi se
No já jsem se taky divila, trvá to okolo měsíce a jako nedokážu si představit prostě čekat měsíc na výsledky, než něco :-D :-N jako ne že bych to nevydržela, ale asi by mě to otrávilo :-D
marcicek holt jsou to dospely lidi a nevadi jim to, nekdo je spokojenej v monogamnim vztahu a nebo proste neni moc na sex a nekdo potrebuje sexu vic a experimentovat, tak to je
navic kdyz to tak vezmes tak pri kazdym sexu mas riziko ze se nakazis, kdyz jsi poprve spala s partnerem tak jsi prece taky nemela papir ze je v poradku