Kulma na velké vlny. Máte zkušenost?

Cau holky, mate nekdo zkusenost s nejakou dobrou kulmou, se kterou se daji vytvorit velke prirozene vlny? Dekuji
Odpovědět
@bricciola4 ahoj, já mám Rowentu for elite model look- style 8. Je to taková sada, máš v tom jeden základ a pak na to různé nástavce- kulma 16mm, kulmofén, krepovačka, žehlička na vlasy, "šišatá" kulma, teňounká kulma a pak kulma průměr 32mm...Stálo mně to asi 900kč a super, na přirozené vlny je nejlepší ta šišatá kulma nebo má kamarádka dělá vlny žehličkou na vlasy, taky super..Obecně jsou ty kulmy z Rowenty asi nejlepší, ale pokud máš vlasy které jsou jak hřebíky, nepomůže sebelepší kulma ;-)
Odpovědět
Ahojky, vlasy mam jemny, jen tak na nich neco nedrzi ale. O tehle kulme jsem asi nekde uz slysela, ta kulma 32mm by byla super.hned na to mrknu na netu,dik:)
Odpovědět
@krizecek ja nevim asi blbe hledam,ale skoro nic jsem o te kulme nenasla,treba nejake recenze a tak :(
Odpovědět
@bricciola4 nevím jestli se neprodává pouze v tom setu jako mám já, ale pochybuju..Nejlepší bude když se třeba zeptáš v nějákém elektru http://www.kasa.cz/male-domaci-spotre... - tohle je přímo to co mám, ten široký nástavec je 4 z leva http://rowenta.heureka.cz/kulmy/ zkus ještě tady, třeba objevíš nějákou co by ti vyhovovala
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ráda bych oživila tuto diskuzi a získala ještě další typy na dobrou kulmu většího průměru. :-) Podělí se někdo zkušený? :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Také sháním, zvažuji Remington nebo Babyliss.. ale zatím jsem nenašla tu, co bych chtěla
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Doporučuju tuhle kulmu - http://www.zbozi.cz/vyrobek/babyliss-... Mám jí doma a je výborná!!!! :) A hlavně se s ní daj udělat vlny už od hlavy a je to něco jinýho než klasická kulma... Ve spojení se sprejem od Loreal na natočení vlasů ideální kombinace a vydrží to min. 2 dny!! :)
Odpovědět
Pokud chcete velké vlny, jdou krásně vyrobit žehličkou ;-) Stačí vlasy omotat kolem žehličky jakoby do ruličky a pomalu stahovat dolů. Prosím vás ale!!! Ať už si ty vlny vyrobíte jakkoliv, bacha ať to nedopadne takhle: http://www.youtube.com/watch?v=vh7GmD... :-D :-D :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?