Koupelové oleje

Ahojky, přišla jsem si pro inspiraci. Chystám se koupit sestře koupelový olej, jenže na internetu je takový výběr, že nevím, který vzít. Které doporučujete?
Odpovědět
Ahoj, to záleží na tom, co se od oleje očekává. Má být určen třeba na velmi citlivou pokožku? Jsou oleje, které zklidňují pokožku a podporují její regeneraci či obranyschopnost. Některé přispívají pokožce s celulitidou nebo jsou dobré při nachlazení, horečkách, revmatismu, artritidě... Chce to projít a odhadnout, který by jí udělal radost a s čím má problémy.
Odpovědět
ještě záleží na tom, jaké má ráda vůně, aby ve vaně nečichala něco, co jí smrdí 😄
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od maky666:

Ahojky, přišla jsem si pro inspiraci. Chystám se …
@maky666 Já bych se do tohohle jen tak nepouštěla, každému voní něco jiného a ikdyž si myslíme, že toho druhého známe fakt dobře, tak to tak být nemusí :D raději bych volila nějakou dárkovou kartu do drogistického obchodu a ať si vybere co má ráda
Odpovědět
Přesně, často obsahují éterické oleje, tak si promysli jejich vůni a účinek (uvolnění mysli, dobrá nálada, pozitivní vliv na psychiku...) 😉
Odpovědět

@maky666 Já jsem si třeba říkala, že bych kamarádce koupila nějakou levandulovou kosmetiku, ale zjistila jsem, že má alergii na levandule :D to by mě nenapadlo, že na to někdo může mít alergii :D ale třeba něco jemného? Z růže, okvětních lístků? To by se jí mohlo líbit
Odpovědět

@maky666 Ahoj, já kupuju oleje saloos. Mají celkem velký výběr, každý si tam najde to svoje. A moc hezky voní.
Odpovědět

@maky666 já se přiznám, že používám ty dětské, jsou moc příjemné a šetrné
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od vivien23:

@maky666 Ahoj, já kupuju oleje saloos. Mají celke…
@vivien23 A jak je to s tím odstraňováním nečistot? Fakt už není potřeba sprcháč?😅
Odpovědět
Ona by si vybrala něco na krásu a duševní pohodu, ale všechny ty účinky, co jsi sem napsala, se hodí. Asi ještě hydratační účinek, má místy dost suchou kůži.
Odpovědět

@vivien23 A jak je to s tím odstraňováním nečisto…
@maky666 Určitě pomáhá na uvolňování nečistot z kůže, ale já to beru tak, že ta špína jen líp pouští a přejedu ji ještě mycím olejem.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od deniiis88:

ještě záleží na tom, jaké má ráda vůně, aby ve va…
@deniiis88 Z vůní nemá ráda dřevo, jinak kytky a ovoce jí nevadí snad :'D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?