Odpověď na příspěvek od maky666:
Ahojky, přišla jsem si pro inspiraci. Chystám se … @maky666 Já bych se do tohohle jen tak nepouštěla, každému voní něco jiného a ikdyž si myslíme, že toho druhého známe fakt dobře, tak to tak být nemusí :D raději bych volila nějakou dárkovou kartu do drogistického obchodu a ať si vybere co má rádaOdpověď na příspěvek od maky666:
Ahojky, přišla jsem si pro inspiraci. Chystám se … @maky666 Já jsem si třeba říkala, že bych kamarádce koupila nějakou levandulovou kosmetiku, ale zjistila jsem, že má alergii na levandule :D to by mě nenapadlo, že na to někdo může mít alergii :D ale třeba něco jemného? Z růže, okvětních lístků? To by se jí mohlo líbitOdpověď na příspěvek od maky666:
Ahojky, přišla jsem si pro inspiraci. Chystám se … @maky666 Ahoj, já kupuju oleje saloos. Mají celkem velký výběr, každý si tam najde to svoje. A moc hezky voní.Odpověď na příspěvek od maky666:
Ahojky, přišla jsem si pro inspiraci. Chystám se … @maky666 já se přiznám, že používám ty dětské, jsou moc příjemné a šetrnéOdpověď na příspěvek od vivien23:
@maky666 Ahoj, já kupuju oleje saloos. Mají celke… @vivien23 A jak je to s tím odstraňováním nečistot? Fakt už není potřeba sprcháč?😅Odpověď na příspěvek od maky666:
@vivien23 A jak je to s tím odstraňováním nečisto… @maky666 Určitě pomáhá na uvolňování nečistot z kůže, ale já to beru tak, že ta špína jen líp pouští a přejedu ji ještě mycím olejem.Odpověď na příspěvek od deniiis88:
ještě záleží na tom, jaké má ráda vůně, aby ve va… @deniiis88 Z vůní nemá ráda dřevo, jinak kytky a ovoce jí nevadí snad :'D