www.kalisek.cz, www.menstruacnikalisek.cz, případně poradí google.
Vím o několika málo holkách, které to používají a jsou nadšené (třeba se objeví i tady). Jaký je váš názor? :-)
Civet, Herminko, díky. Takže je rozhodnuto, že ano, teď už jen vybrat, který... Líbí se mi MeLuna (cena, barvičky), ale na www.kalisek.cz je srovnání mooncapu s ladycupem a prý ten lady cup, jak je hladký, což je MeLuna taky, tak při vylévání klouzal. Taky nevím, jestli s tyčinkou nebo s kuličkou. Tyčinka se dá případně odstřihnout, ta kulička vypadá, že je napořád, tak nevím, používáte někdo? Nevadí tam pak? Jsem pak v tomhle ohledu úplný ucho ;-)
jagorika: já mám MeLunu s kuličkou a jsem maximálně spokojená. Kulička nikde netrčí, vůbec ji necítím a při vyndávání se díky ní s kalíškem líp manipuluje - neklouže :-). I když ten můj kalíšek (mám velikost L) má ještě zespodu (jakoby u "dna") takové vystouplé drážky (ale myje se to dobře, nic tam nezůstává), takže by to asi šlo dobře i bez kuličky. Ale velikost M ty drážky neměla.
jancee: děkuju, přesně to jsem potřebovala slyšet. Ten s kuličkou mě lákal hned, právě kvůli manipulaci. Takže jdu objednávat a nakonec největším problémem bude vybrat barvu ;-)
jagorika - půoužívám od začátku do konce Ms, už přes rok určitě :-) a to vždy a všude ;-)
ted´sem s nim byla na tropical island v Berlíně a normálně se koupala a prostě pohodička 8-)
máte někdo zkušenost s kalíškem s poutkem?
Já jsem klasicky stopku ustříhla, a nemohla kalíšek vydolovat. Takže kupuju nový, kulička nebo poutko? Nebude to poutko víc překážet ?
taky by mě zajímalo, jak je to s poutkem popř. kuličkou
taky jsem stopku ustříhla, ale vyndat jsem se to už naučila. musí se zmáčknout a udělat podtlak, pak to jde