Ahoj holky, narazily jsmev jedné diskuzi na naše idoly. Začlo to tím, že nejvíc sexy mužem planety byl opět zvolen George Clooney? fešák, což. Co vy na to?
Jo, jo...Edward Norton, to je taky můj favorit. Není to sice takovej krasavec jako "můj" Kenau, ale jiskrnáč je rozhodně !!! :-D
Já bych ale žádnýho z těch idolů doma mít nechtěla...Bych se užárlila k smrti.... ;-)
Já žádný idol nemám. Vlastně mám - mého přítele. Nevyměnila bych ho za žádného překrásného herce, zpěváka apod. Myslím, že to nejsou lidi pro normální rodinný život a spíš takoví "výstavní panáci". Tím jsem nechtěla nikoho urazit. Prostě mně se líbí chlapi, kteří stojí nohama na zemi a mají i určité kouzlo, pokud jde o fyzickou přitažlivost. ;-)
Já teda idol mám-Jirku Šlégra.A včera mě vzal manžel na hokej, tak jsme ho dokonce po letech obdivování viděla naživo!!!Navíc jsme seděli hned vedle střídačky, takže byl můj idol ode mě asi dva metry x-) .Jo a jak dopadl zápas??Ani nevím, to bylo nepodstatné :-D :-D 8-)
consti: to jsme museli sedět skoro vedle sebe :-) i když já byla na rozdíl od tebe na hokeji (Litvínov prohrál 0:3) a né na Šlégrovi, který je sice "sympaťák", ale jen do okamžiku, kdy začne mluvit ... ale chápu to idol je idol, já mám gaela garcía bernala a jorgeho perrugoríu
fakt?ty jsi taky tam někde seděla?my měli druhou řadu, sedadla 4 a 5.šlégra neznám, ale nemyslím si, že je nějak hloupý...nevím, ono když někdo mluví o hokeji, tak tam asi moc inteligence nemůže předvést ;-) .Mno když jsme u té inteligence, tak třeba pavel Nedvěd mi připadá úplně vygumovanej :-D .
Jo a to s tím zápasem byla sranda, samozřejmě jsme sledovala hlavně zápas ;-) 8-)
Oni fotbalisti jsou na tom s inteligenci obecne dost spatne :-) A Nedveda nebrat ani omylem ;-) Ja uz strasne dlouho z hokejistu zboznuju Jirku Dopitu a Taemu Seleneho ;-)
Nevím, jestli jsem to nepřehlédla, ale myslím, že se tu ještě neobjevilo jméno Kevin Costner. Moc sympatický mi je také švýcarský tenista Roger Federer nebo třeba německý herec Erol Sander. :-)