Je tady spousa diskusí o hubnutí, cvičení, celulitidě. Napadlo mě ale, že my všechny, které se snažíme zhubnout rozumným způsobem, bychom se mohly scházet v tomhle tématu, dělit se o své zkušenosti, radosti i starosti s hubnutím, vzájemně se podporovat a tak podobně. Už jsem na vlastní kůži poznala, že když hubne více lidí najednoua společně, ta to jde lépe a motivace je také větší, protože člověk nechce před ostatními selhat, právě naopak, chce ukázat, že to zvládne. Budu ráda, když se někdo přihlásí a pustí se do toho se mnou.
Jinak jsou vítány ženy a dívky všech váhových kategorií, protože i někdo, kdo se ostatním může jevit tak, že vůbec hubnout nepotřebuje, může vnitřně cítit něco jiného.
Hoj, hlásím přejezení o víkendu :-D i když asi toho nebylo razantně víc, jen spíš jiné složení, než jsem zvyklá :) Cestou domů jsme nakoupili borůvky a další ovoce, tak jsem ještě večer dělala koláč: tenká vrstva těsta, ricota se lžící medu a hromada borůvek, mlask.
no, ono díky tomu, že bylo vedro k zalknutí, tak věřím, že se toho moc nesnědlo......a na tenhle víkend taky hlásí vedro, tak to vidím na dobře vychlazené kuličky z melounu, ledové mochito, kupa zeleniny - nějakou tu jednohubku :) a nebo nějaká ta mňamky z listového těsta........ 8-)
Hlásím se do klubu hubnoucích!
Nikdy jsem s váhou starosti neměla, až když jsme se v únoru s mým drahým sestěhovali a já začala vařit - většinou 2 teplá jídlá denně. A pak dojíždění zbytků druhý den, klidně i k snídani nebo k druhé večeři.. :-S
Teď mám necelé 2 měsíce do svatby a můj cíl je při 173cm zhubnout zpátky na 56/57kg, takže 4-5kg musí pryč. Není to tak moc, ale jsou v pitomých partiích, všechny se tam mačkají na kupě. :-)
Je mi jasné, že základ je nejíst tolik, nejíst to samé a hýbat se, spíš bych potřebovala nějaké vyzkoušené triky, jak to urychlit nebo ulehčit.
Můj osobní tip je vypít každé ráno nalačno sklenici vlažné (až teplé) vody se dvěma lžícemi jablečného octa, možno dochutit lžičkou medu. Drinčík nakopne metabolismus hned odrána. :-)
...to víš že se to povede ;-) já jsem byla tak nervózní že se mi z toho hrozně klepaly ruce, hlavně se holky mezi sebou skoro neznaly takže jsem čekala co bude a bylo to OK, všichni se bavily se všema, prostě pohodička :-D
moje už necelých 9.......
holky ty nervy před svatbou jsou fakt dietka.......už druhý den mám průjem.........no doufám, že mě to brzo přejde........aby mi pak ty šaty nebyli velký........šéf měl nedávno 4 dny totální průjem a zhubnul 6kg......to by mě asi omyly, kdyby mi byli velký.............ale mají šněrovačku.....tak to nebude snad tak horké 8-)
...to mi už taky někdo říkal, že měla nevěsta před svatbou od nervozity průjem a pak jí byly velké šaty, ale tak snad to nebude tak horké, já doufám, že se mi tyhle průvodní jevy nervozity vyhnou ;-) teď mi ale přijde že mám neustále sevřený žaludek a říkám si, jak to asi dopadne, no mazec...
...ono to holky dobře dopadne, nebojte se vlka nic ;-) kamarádka co se mi v dubnu vdávala říkala, že to bylo nejhorší než si pro ni přijel ženich, to že byla hrozně nervózní, pak už prý v pohodě a užívala si že je za "celebritu" ;-)
kurňa, zhubnout 6 kilo jen díky průjmu, to je dieta :-D Jenže jen voda pryč... každopádně mě to čeká stejný efekt, jak mám nervy, tak musím pořád :-|
Každopádně dnes jsem opět nastartovala ozdravněhubnoucí režim - ke snídani meruňky, k obědu bude šmakoun (pokus číslo 2 - uzený s čočkou) a odpo poprvé na vacushape a powerplate, nevím, jestli to nějak ulepší hubnutí, ale tak bez vyzkoušení to asi nezjistím :-N
Jinak 9 a 23 je mazec, já koukla k sobě a mám 85, každopádně stejně to nějak utíká, ještě nedávno jsem si říkala, že za chvilku budu pod stovkou... ach jo.
ifoun: s tou čočkou je výborný ;-) takže jsi se do toho zase vrhla jo :-D já nemůžu nic, zápěstí pořád zlobí, co nadělám, o víkendu vyrazíme k vodě, má být pořádné vedro, tak se opálím a zaplavu si, na to už se moc těším ;-) no já jsem taky měla nedávno na počítadle 300 a ani jsem nemrkla a je to za pár :-|
to jo, ale jak říkáš, je to jen voda pryč......i když nějaké to kilčo taky.....to bys byla úplně dehydrovaná a bez vody :-N
Tak na ten power plate jsem zvědavá.......cvičí na něm hodně celebrity a prý je to dobrý......tak pak musíš poreferovat.....já mám dneska zumbu......těším se, nebyla jsem cvičit přes týden.......doufám, že tam nebudu ufuněná ;-)
Tak já mám dnes rovných 100, to je ještě pořád hodně :-|
jinak o víkendu to taky byla samá grilovačka, ale taky jsem se zařekla, že zas najedu na zdravější stravu, takže dnes bude losos se salátkem :-)
já e o víkend asi nikam nedostanu............v sobotu rozlučka, koláče, v neděli rozvážení košíčků.......víkend bude v čudu a nic z něho :-( ale taky bych si šla zaplavat ;-)
Já byla taky naposled minulý čtvrtek, celý víkend jsme byli na horách, tak jsem nechtěla hned po příjezdu v úterý letět cvičit. PP fakt nevím, taky jsem to viděla u celebrit, což neberu jako referenci, ale spíš co jsem četla na netu po diskuzích, zkusit se to musí ;-)
Jooo, to já se vrhám pořád, teda spíš se snažím nepřestat, i o víkendu jsem se snažila být aspoň v rámci možností decentní - všichni biftek, já salát a tak...někdy to bylo dost velké utrpení :-D
já už ani nemám pomyšlení vymýšlet zdravé jídlo.....ráno popadnu jogurty, odpo se odbydu buď polévkou nutriline a nebo něčím celozrným.........stejně nemám pořádně hlad - je vedro a ještě k tomu mám stažený žaludek......myslím si, že do svatby už stejně nic nedoženu......... :-S
právě ty vedra mi přijdou na hubnutí dobrá, v zimě na saláty nemám vůbec chuť, takže mě se vetšinou podaří shodit přes léto ;-)
mě by celkem zajímal ten vacushape, taky jsem o něm četla, ale nemám zrovna finance to jít zkoušet :-(
sarka24: Jooo, já s biftekem nemám problém, ale 300 gramů s hranolkama prostě není úplně ono, takže radši si ho dám samotný doma ;-)
nnell: já jsem objevila v Pze fitko, kde to cenově vycvhází velmi přijatelně, navíc je to tam čisté, nové, ochotný personál.
nutriline je ze sojové bílkoviny, nebo tak nějak 8-) dělají plévky, koktejly nebo tyčinky a vždy nahradí jedno jídlo denně...........docela to zaplácne ;-) ale dělají jen žampionovou nebo zeleninovou, takže se to brzo přejí :-(